Zobacz pojedynczy post
stary 06-07-2010, 09:42   #336
Hakuoh
Użytkownik Forum

Hakuoh's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Bełchatów/Reading
Wpisy bloga: 1

Stan: Niegrający
Imię: Eldryzif
Profesja: Rookstayer
Świat: Calmera
Poziom: 74
Domyślny

Cytuj:
Bycie katolikiem od razu robi bycie faszystą? To po pierwsze.
W twoim przypadku nazwałbym to pseudo-fanatykiem, który właśnie faszystuje pod pretekstem wiary - metody średniowiecza.

Cytuj:
Co jest gorsze- nie obyczajowość moralna w miejscu publicznym, która jest karalna, czy staranie się zatrzymać ten proceder?
Podaj mi punkt w prawie, który wnioskuje, że to jest karalne.

Cytuj:
Tamto zwrócenie uwagi o błędzie nie było do Ciebie, lecz do Haukoha, co nie zmienia faktu, że teraz iście taką gafę popełniłeś. MW nie jest partią polityczną, a organizacją młodzieżową, zrzeszającą młodych. Nie ma na celu przejęcia władzy. Gdyby tak było, to zamiast LPR mielibyśmy MW w sejmie parę lat temu.
No pewnie, manifestacje dresów i szalikowców - to, co potraficie zrobić najlepiej.

Cytuj:
I chcesz powiedzieć, że ludzie przez parę tysięcy lat bili się dla "abstrakcyjnych wartości"?
Mówi ci coś takiego, jak wyprawy krzyżowe? Polecam poczytać, tylko żebyś mi nie płakał, że wikipedia kłamie.

Cytuj:
III Rzesza promowała rasizm, antykatolicyzm i totalny brak kręgosłupa moralnego, więc myślę, że nie pasowałoby . Nie wiem czy wiesz, ale nacjonaliści często ratowali Żydów przed hitlerowcami, ponieważ ich metody były zwyczajnym barbarzyństwem, a na to zgodzić się nie możemy.
Ale na antysemitów w LPR się godzicie?

Cytuj:
MW odcina się oficjalnie od tego typu zdarzeń.
Ale że co, wywala tychże członków organizacji? A ile jest takich zdarzeń nieoficjalnie? :d

Ostatnio edytowany przez Hakuoh - 06-07-2010 o 09:46.
Hakuoh jest offline