Cytuj:
Bycie katolikiem od razu robi bycie faszystą? To po pierwsze.
|
W twoim przypadku nazwałbym to pseudo-fanatykiem, który właśnie faszystuje pod pretekstem wiary - metody średniowiecza.
Cytuj:
Co jest gorsze- nie obyczajowość moralna w miejscu publicznym, która jest karalna, czy staranie się zatrzymać ten proceder?
|
Podaj mi punkt w prawie, który wnioskuje, że to jest karalne.
Cytuj:
Tamto zwrócenie uwagi o błędzie nie było do Ciebie, lecz do Haukoha, co nie zmienia faktu, że teraz iście taką gafę popełniłeś. MW nie jest partią polityczną, a organizacją młodzieżową, zrzeszającą młodych. Nie ma na celu przejęcia władzy. Gdyby tak było, to zamiast LPR mielibyśmy MW w sejmie parę lat temu.
|
No pewnie, manifestacje dresów i szalikowców - to, co potraficie zrobić najlepiej.
Cytuj:
I chcesz powiedzieć, że ludzie przez parę tysięcy lat bili się dla "abstrakcyjnych wartości"?
|
Mówi ci coś takiego, jak wyprawy krzyżowe? Polecam poczytać, tylko żebyś mi nie płakał, że wikipedia kłamie.
Cytuj:
III Rzesza promowała rasizm, antykatolicyzm i totalny brak kręgosłupa moralnego, więc myślę, że nie pasowałoby . Nie wiem czy wiesz, ale nacjonaliści często ratowali Żydów przed hitlerowcami, ponieważ ich metody były zwyczajnym barbarzyństwem, a na to zgodzić się nie możemy.
|
Ale na antysemitów w LPR się godzicie?
Cytuj:
MW odcina się oficjalnie od tego typu zdarzeń.
|
Ale że co, wywala tychże członków organizacji? A ile jest takich zdarzeń nieoficjalnie? :d