@Rootion
No ja też muszę ci coś napisać, bez tego się nie obejdzie bo tu mamy hit miesiąca

:
- Idiotę, który w życiu nie słyszał metalu, pewnie ci kumple hh-powcy kul ziomale powiedzieli, że metal to darcie się do mikrofonu?
- Ten topic jest chyba dla ludzi, którzy- jakby to powuedzueć- są "bardziej" świadomi. Zresztą, ty i tak tego co ja napisałem nie zrozumiesz, a jak odbierzesz? Nie ineteresuje mnie to...
- Kvrva, kvrva i jeszcze raz kvrva... Ty rozumiesz życie przez hh (Tego w hh najbardziej nie lubię)? Myślisz, że jesteś niewiaodomojakimądry i, że ty razem z tymi twoimi Pejami rozumiesz życie? A gvwo, panie, gvno... Tacy jak ty mogą sobie tak myśleć, Peja ma z tego kasę, a wy ślepe widzimisię...
- Przy okazji to jaki zespół metalowy ma w piosence tylko "AAAA"? Jeśli jakiś ma to ja na pewno takiego nie słucham, a jeżeli już taki by się znalazł to czy jedna piosenka świadczy o całym metalu?
Cytuj:
Powodzenia , pewnie chodźisz na czarno ubrany w frędzlami , i masz wytatułowane na czole 666 ??? Gratz panie lucyferku prosimy nie przeszkadzać...nara zaraz zmienie se avatar na skatea aby zaprotestować...o własnie.A wasz ubiór ? Niewygodna (chyba) skóra !!!! W lato zakrzaniac w skurze ?? No cuz , a djinsy sa na kardza pogode !!! Tyle powiem...Nara
|
Jakbyś za kilka lat zobaczył to co napisałeś to byś zapewne sam długo nie mógł uwierzyć, że to twoje..