Zobacz pojedynczy post
stary 19-09-2003, 09:21   #9
Lidanu
Użytkownik forum

Lidanu's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003

Lidanu ma numer GG 2846190
Domyślny

moja histroja byla bardzo podobna tylkoze dziala sie umnie pszyszed kupel na hlanie domnie bo iprezke zrobilem bo starszy poszed na nocke do roboty a mojej mamuski niema bo jest w hiszpani siostry tez wienc bylem sam to jak tu nierobic dzapry zaprosilem ponad 20 luda do halpy i psyszed pszyokazji muj dawny kupel z szkoly ipowiedzial ze on siodzie sobie chwilke umnie na kopie bo on niemial netu i opczaji nowo poznaą gre ja mu powiedziałem spox tylko szybko puki luda niepszyszlo bo pokuj zamykam zeby niemieli tu wstepu no to on szybko wlaz na stronke www.tibia.com zaistalował gre zrobił postaci i zaczoł gre zaczoł zabijaci szczury i muwi ze grafika taka sobie bez głosu i ze podobna do diablo daje jej minimum 5 puktów i wyłoczył i tak ta gra umnie lezała pszez 2 tygodznie nieruszana ani niusuwałem jej ani nieruszałem pewnego razu grałem w starcrafta i mi sie powoli nudziło juz wiec tak szukam po dysku i pacze tibia
zrobiłem sobie postaci i zaczołem graci pierw na trimeże a potem pszezuciłem sie na atike tam dowiedziałem sie ze moi kuple grają kturych własnie pzdrawie ,dzikato kry to ,rabus to, jak to ,poligrosoto ,kopiki ,liksto i pibodego kturego niedawno poznałem i tak zaczeła sie moja pszygoda z tibią i chba bedzie trwała az do starości hyba ze pszestanie istniec tibia wczesniej niz ja sie zestazeje ale to wypluje niech tibia trwa i trwa : zeby nasze pokolenia wiedzieli w co ich ojcowie grali za swoich czasów
Lidanu jest offline   Odpowiedz z Cytatem