Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2010, 18:56   #9085
rafi.praga
Użytkownik Forum

rafi.praga's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2008

Stan: Usunięty
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotru$JP Pokaż post
A ty kurwa jesteś jakimś koxem czy coś bo chuj wie skąd się wziąłeś? Kurwa z pewexu jesteś? 'POKASH SFFOJĄ TWASZ' - a powiemy czy ty coś reprezentuejsz wyglądem. Kupiłeś mature? Taki patison jak ty nie potrafił by nawet kupić orbitki w sklepie a co dopiero mature. Nie żebym bronił Shicka albo kogoś, ale kurwa jak widzę takie pisanie to mnie krew zalewa. Więc zanim jeszcze coś napiszesz - jebnij się w ten pusty pisuar.

pjona o/
Po pierwsze synu, juz na pierwszy rzut oka na Twoj nick mialem sobie darowac i nie odpisywac nawet. Kurwa zdajesz sobie sprawe ze gdy lezalbys na glebie zaszczany i opluty to pierwsze co bys rozpierdolil mnie na psach? Dupa by Ci pekla na osiedlu ladniutko, na wstepie. Daruj sobie wiec kurwa takie jebane posty i zaloz nowe konto bo jedynie co tu pokazujesz to ze jestes pseudokozakiem, kazdy normalny czlowiek to zauwazy na pierwszy rzut oka. Po drugie: Gdzie pierdolony smieciu napisalem ze jestem koxem? To ze tak pisze do Shica i teraz do nastepnego gnoja czyli Ciebie nie znaczy ze mianuje sie koxem, ale na Was dwoch w zupelnosci by wystarczylo bo jestescie tacy sami. I po trzecie w sprawie matury... Tu bardziej odpisze do "Deriz". Z odpowiednimi znajomosciami da sie ogarnac wszystko uwierz mi. To bylo mi potrzebne tylko i wylacznie jako swistek, bo dalej to na studia czy cos nie mialem zamiaru isc. Ale wszystko jest elegancko zrobione. Co do pracy, wiadomo jak jest dlatego nie szukam az tak "wykwintnej" posady, nie musze poprostu. Pracuje juz od 3 lat w tej samej firmie ojca, mojego kolegi.
I nie jest tak ze sie tym "chwale" bo to nie jest raczej powod do dumy, poprostu chcialem nawiazac do tego ze dla tamtego cwaniaczka, inny czlowiek ktory moze matury nie zdal, jest smieciem a on Bogiem czy chuj wie co.

5

Ostatnio edytowany przez rafi.praga - 12-07-2010 o 18:59.
rafi.praga jest offline   Odpowiedz z Cytatem