Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2010, 20:37   #9087
rafi.praga
Użytkownik Forum

rafi.praga's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2008

Stan: Usunięty
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotru$JP Pokaż post
Gz, widać, że wiesz co to ironia jaką mój nick. Co do papierków - chuj, w dupie to mam czy jesteś takim kiepem, że musiałeś kupić maturę (co w zupełnie nie wierze) - nie chwaliłeś byś się tym na tibijskim forum. Nie mam nic, do tego co napisałeś do Shicka - sama prawda i za to co napisałeś propsy. Chodzi mi o to w jaki sposób to napisałeś.

pjonteczka ziomuś, koniec kłótni :>
Dobrze wiec nie zrozumialem ironii. Temat papierow to juz troche wyjasnilem w poprzednim posciku, i nie daj Boze, nie chwale sie tym. Poprostu nawet nie podchodzilem bo poprostu nie potrzebne mi to bylo do zycia, tylko to bylo juz jakis czas temu, starzy chcieli swistek a ze za pieniadze mozna wszystko kupic, niestety to im to zalatwilem, dla mnie ten papier nadaje sie do podtarcia dupy.
I ostatnia kwestia napisania do Shica. Napisalem wydaje mi sie w miare tak jak on, czyli z pogarda dla drugiego czlowieka i z wyzszoscia. Bo tez potrafie taki byc, ale tak to mozna sie zachowywac w zyciu, na ulicy, twarza w twarz zeby mozna bylo wylapac pare kopow na pysk a nie na forum tibii. Jestem 100pro pewien ze inaczej sie zachowuje do ludzi oko w oko, a inaczej monitor w monitor ze tak powiem hehe.

Takze 5 dla Ciebie, nie bylo tematu;]