Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2010, 20:02   #8
Thunus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 04 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 11x
Poziom mag.: 6x
Thunus ma numer GG 4279956
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thoro Pokaż post
Jesteś idiotą Ryba. Nie masz pojęcia o systemach opartych na Unixie.
Tibia chodzi _BARDZO_DOBRZE_ na poprawnie skonfigurowanym Ubuntu, ja używam Ubuntu 9.10 i chodzi o wiele, wiele lepiej niż na Windowsie.

Minusem jest oczywiście to, że nie ma botów na Linuxie (przynajmniej tych popularniejszych).

Plusem jest niemal 100% bezpieczeństwo.
Dlatego pisałem,żeby Ci co nie korzystali z Linuxa nie wypowiadali się na jego temat

Co do tej mojej "źle odmienionej nazwy"
Cytuj:
Nazwa Linux w języku polskim

Rada Języka Polskiego proponuje dwojaką pisownię nazwy „Linux” przy odmianie przez przypadki. Rozróżnienie to polega albo na zachowaniu końcówki -x (sposób I), albo na zastąpieniu -x polskim -ks (sposób II)[12]:

* I sposób: M: Linux, D: Linuxa, C: Linuxowi, B: Linuxa, N: Linuxem, Msc: Linuxie, W: Linuxie!
* II sposób: M: Linux, D: Linuksa, C: Linuksowi, B: Linuksa, N: Linuksem, Msc: Linuksie, W: Linuksie!
Z wiki ofc.

Cytuj:
Dobijają mnie pytania typu: A będzie tam działał Word? Ja odpowiadam nie do końca szczerze 'nie'. I już mam odpowiedź: To co to za system, jak się pisać nie da?
A OpenOffice? -.-

Cytuj:
to tym bardziej powinien dać sobie spokój i nie mącić w głowie laikom, którzy nawet pod windowsem sobie nie radzą, co dopiero pod linuksem.
Nie mące mu w głowie,dałem propozycje co do windowsa,albo instalacji Linuxa,sam wybrał...

Cytuj:
ktoś uważa się za master-linuksa
Nie uważam się za "master-linuksa".Po prostu grzecznie odpowiadam chłopakowi co ma zrobić,a wybór należy do niego.Jak sobie nie poradzi to przerzuci się spowrotem na wina...proste.
Thunus jest offline