Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2010, 10:47   #159
m4ksiu
Guest

Domyślny

Myslałem kiedyś i nadal myśle nad spike swordem jak go zdobyć i jak wejsc do Minotaura maga hmm mam troche pomysłów..

1.Jak jest wejscie do Minotaura maga (dzwi) to są zamknięte a jeśli by się wzieło 4 ludzi i zrobiło tp ? po 2 kratkach na gorze i na dole i tak jak na maine zrobic tp ??

2.Ludzie mówią że spike sword, minotaur mag itp to tylko jest po to żeby nowi gracze wiedzieli co ich czeka na mainie hmm no tak dobra myśl ale po co gm itd dali taką funkcje że spike sworda mozna sie pozbyc i gasna w połowie płomienie napewno tego nie zrobili dla wyglądu.

3.Pisali gdzie że za daleko szukamy ( np. te groby ) do dosc daleko wiec o wiele blizej jest spike sword i cos z tym trzeba zrobic.

4.Jak sie idzie na minotaur hell ( nie wiem czy to tak sie nazywa ) i jak narazie są tam orki wolfy i z 2 minotaury to jest tam krąg takie nie równy z stalagmitów i jak sie dobrze przyjżec to jest tam dziura zakryta stalagmitem jęsli nie było by stalagmitu to jak byśmy weszli to byśmy byli u minotauea maga bo to centralnie jest nad komnata minotaura.

5.Po co Gm robili takie cos ze staniesz w 2 miejscach i spike sword znika ?? tzn ze gdzies jeszcze takie cos moze byc.

6. Jesli spike sword zniknac to trzeba gdzies go szukac przeleportował się??

7. Albo wszystkie keye jakas zlaczyc i powstanie ten golden czy jakis tam inny?
  Odpowiedz z Cytatem