Zobacz pojedynczy post
stary 14-07-2010, 15:25   #12889
Fintex
Użytkownik Forum

Fintex's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno

Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
Fintex ma numer GG 5302851 Fintex ma login Tlenu maciekz9@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
No i co to ma do rzeczy Myślisz, że jak pokażesz 2 chamskie faule, to one sprawią, ze przeszłość się zmieni na taką, w której katalońskie piłkarzyny nie symulowały?
A tak w ogóle, to w każdej sytuacji zamiarem był atak na piłkę, z różnym skutkiem.
KAŻDY piłkarz symuluje jeśli tylko ma taką okazję. cel uświęca środki.
poza tym prawisz jak polityk.

Cytuj:
Bo tak jest - far$elona symuluje, tottenscum nie potrafi grać w piłkę.
a arse(a)nal niczego nie potrafi zdobyć. nawet henry nie raz symulował i wszystko na nic! fajnie, że im kibicujesz, ale zapewne jest to trochę irytujące, że twoja ulubiona drużyna nic nie zdobywa.

Cytuj:
Przeczytaj proszę Fever Pitch (ja przeczytałem po angielsku, hej!), może wtedy pojmiesz, o co chodzi.
łał. brawo! książki nie przeczytałem, ale przeczytałem o czym jest i nie chodzi mi tu o twoją miłość do arsenalu, bo to jest jedna sprawa. ale o ogólny stosunek i rozmowy o piłce.

oczytałem się trochę artykułów o różnych dziennikarzach, komentatorach głównie z NBA. Byli niesamowicie stronniczy, posiadali wszystkie cechy najgorszego komentatora, byli szanowanie w różnych kręgach( w większośći u kibiców drużyny, której kibicowali, ale nie tylko), dlatego, że robili to stylowo.
Fintex jest offline   Odpowiedz z Cytatem