Hally.. Ty tępaku.. to nie bylo do Ciebie ^^ . Ja kurwa z was nie moge normlanie... "internetowa zmora udowadnia swoje męstwo..." "chowa sie za nickiem wiec o czym jest ta rozmowa" Oby tak dalej

To nie jest zadna grozba.. ze chce wasz adres czy cos.. Ale chetnie bym zobaczyl wasze zasrane miny

Dobra mniejsza o to . Podsumowując. Jestem przecietnym graczem, mam 85 lvl, gram palladynem. Jestem tez w neutralnej gildi, ktora nikomu nie powinna przeszkadzac. Zakladamy z chlopakami temat na forum, zeby powstawiac zdjecia adv itd.. Aleeeee kurwa zawsze znajdzie sie taka pizda, ktora jest niedowartosciowana i pokazuje co potrafi piszac glupie posty. Asta i spido to dzieci i ich zachowanie jestem w stanie wytlumaczyc glupota. Ale twoje Hally ? No sory ale nie kminie.. Nie jest to moja pierwsza postac na tym servie i uwazałem Ciebie za dobrego gracza. Któy juz cos potrafi i ma cos w tej glowie. Ale jednak sie pomylilem bo masz tam kurwa nie wiem.. Twaróg ? Widze ze imponuje Ci kozaczenie przed dziecmi i low lvlami.. Potrzebujesz szacunku ktorego nie masz od lvli wyzszych i graczy powaznych ? Dalej sobie romansuj na gg z chlopczykami pizdami. A do reszty osob krytykujacych i spamujacych to moge wam jedynie faka pokazac. Bo to co robicie swiadczy o tym ze jestescie zwyklymi pizdami ! I mam nadzieje ze kiedys bedziecie tego swiadomi. Pozdro.