Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kryptonics
Do wszystkich, którzy używają mfów BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mfy to najgorsza strata pieniędzy jaka może być.Jeżeli chcesz szybciej nabić mlvl, to gfb (a potem tylko i jedynie sd) wszystko sprzedawaj i kupuj Life ringi ( za 900gp na edron) lub jeszcze lepsze ring of healing ( te już tylko na trade).W ten sposób twój mlvl wzrasta ok.2,5x szybciej.Oczywiście cały czas musisz coś jeść i w tym czasie mieć założony ring.Zawsze stosowałem tą technikę i było spoko (niestety wiele deadów zepsóło mój lvl i mlvl i przestałem grać w tą po*******oną grę 
|
Poucz sie chlopcze polskiego a nie marnuj czas przed kompem. Z moich obserwacji(nie licze bez majcy cienko u mnie)wynikaza jest to mniej wiecej to samo(mam mastera). W przypadku braku promo mf sa zdecydowanie lepsze, po life ring przyspiesza o 2 sec. przyrost many od wyjsciowej, czyli zaleznej od posiadania promocji. Do tego nalezy do liczyc koszt podrozy. Zelezeni od miasta jest do od 1 do 3 mf, czyli niezbyt oplacalne chyba ze mieszkmay na edron.