Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2010, 21:26   #18606
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
Domyślny

Lubie pisać, staram się eliminować mój dyslektyzm, może czeka mnie kariera literacka na miarę Lovencrafta ?

Eliminować swoje ograniczenia to podstawa we współczesnym społeczeństwie

Pamięta ktoś jaki Pa był z Imargama ?

http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=104520

Ciekawsze cytaty:

Wes ima jestes idiota ... na forum udajesz cwaniaka, ze jestes ok, spoko etc a tu kur... zabijasz jakies newbie, koles misklika mial a ten go zaje.... wes czlowieku juz wiemu ze grasz w 10 ;]

hahaha stary dobry ima~ wrocil , tak jak za starej furory kiedy robili pa z taifunem na kazdym expowisku ktore chcieli , ale ktoregos dnia zobaczycie ze oboje skoncza na rooku jak spoxster bo sa zwklymi smieciami ktorzy nie maja realnego zycia

I właśnie poraz kolejny pokazał jaki jest z*****sty, jak dla mnie to on ewidętnie leczy kompleksy w grze, rajcuje go że każdy sie go boi i że ma "MOC!" swoją drogą jak pokazywał domek, ma tyle itemów, a jednak dalej dusi kasę od rodaków.. GZ!

Ty go nigdy niespodkasz bo on 25/24 siedzi przed kompem
p.s jak go spodkasz powiedz ze jest frajerem

loool... co za idiota ... pól ludu go tam prosi żeby ją zostawił a ten swoje... nie co że pokazał jakim jest idiotą to jeszcze jaką ma moc z tego swojego ScA

Chyba nudzilo mu sie ;]
Ale mogl przynajmiej niezabijac polakow =/

OMG co za noob i Ima~ a miałem do niego szacunek. Za missclicka bedzie lal i kaze sobie placic! niemam pytań

Kolega z klasy, ktory gra na furorze mowi, ze Imargam idzie pod depo i kaze placic eq (10 - ? lvl) albo hunted !!!!! MUHAHa co on w ogole robi 0.o to jakis 7 latek czy co ?

Co to za pa... K armor, shit. Ta kolesia i tak miala szczescie ,ze ja zostawil... Zagrajcie se na azurze w czasie wojny to se zobaczycie jakie tam Pa leci =o

Imargam to wielki oszust i cholerny PA! Kiedys zbieral na addony piorka kurczakow, i jak ja zaczelem tez zbierac, to mi grozil huntem i trzasnal z HMM za 89 -.- Szpaner i tyle...ma 201 lvl i sie wozi...jakbym mial jakas lepsza postac (~100lvl) to bym na niego polecial.....Na miejscu Gmów i Cipsoftu, Zbanowal bym go lub nawet zdeletowal mu postac! 15 lvli zabijac...eeh...

btw. on sprzedal hara taifunowi?
niewiecie niemowcie KK? imagram RL OWNER co taif go ojebal z 200kk dal 100kk
imagram ma pvp jakie snicie ... btw. owner imagrama dawny mial 14 lat lecz go z rl znam

Na chu taifun (teraz) ma sam siebie rozpier***** jak ownerem jest Imagra~ i Taif~
Prosze wytlumacz co taif~ by dalo rookujac wlasnego hara Ima~?

Oryginalnie napisane przez Ozii Pokaż post
na 1 stronie ktos napisal ze Ima~ to kumpel taifuna jezeli by tak bylo to by imargam nie zabil tafiuna -.-...Zal.pl poprostu koles...
kontra
oni byli kumplami dopuki nie pojaiwl sie ten film-.-'' To on wszytko zje...ał. i mimo ze to ja zaczołem jak im PA to i tak full respect for him-.-

Imargam to noob niestety gra na pieciu ownerach xD jeden ma 9 lat drugi 10 trzeci 12 czwarty 14 i piaty 14 xD
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.

Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 17-07-2010 o 22:20.
Veltaxio jest offline   Odpowiedz z Cytatem