Cytuj:
Oryginalnie napisane przez adi2233
prof: Pall
lv: 42
mlvl: 11
eq: paladynka, zaoan legs, c helmet, bohy, medusa shield, wale rs-ami
Prosze o podanie kilku expowisko na FACC, obecnie expie pod mont sternum.
|
Montsterum to zdecydowanie najlepsze miejsce dla palladyna , zwłaszcza na faccu.No ale jęśli chcesz coś lepszego to polecam spróbować Gsy na Crusader Helmet quest.Exp nie zachwyci bo wiecej niz 30k nie wyciagniesz.Ja tam podczas pobytu na faccu expilem, jade na samym foodzie z tym ,ze lvl mam sporo wyzszy.No ale napewno waste miec nie bedziesz , bo czasem moze nawet od 3 do 5 silkow na hunt spasc (cena za sztuke 7-8k) Do tego oczywiscie robisz lootbagi z p armorow i steel helmetow i wyciagasz swietny profit.Ja czasem z hunta mialem po 40k zarobku.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kisex
Jako, że 80 level się zbliża wielkimi krokami, a z nim możliwośc korzystania z assassin starów ma ktoś może jakieś ciekawe miejsca do expienia dla Pala 80 level ze skillami 95/80?
|
Bardzo dobre skille masz jak na 80 lvl. Interesuje mnie czy masz zrobione 50 pkt u Grizlliego , bo jesli nie , to masz jeszcze szanse skonczyc przed 90 lvlem (robiac misje na mutated ratach), z tym ze musial bys to bic bez przerwy.
No coz jesli chcesz sobie powastowac na 80 lvl z assasinek to jest kilka opcji.
-Darashia (Dle i Dragi) jesli duzo ludzi nie bedzie to powinienes miec 150-200k na godzine , ale waste niezle , zwlaszcza ze rzadko cos z dla leci.
-Okolnir (Frost dragony) Polecam te miejsce , z assasinkami lekko 200k powienes zrobic , trzeba tylko ostroznie lurowac Frosty bo czasem sa w grupie.
-Hydra Island (Oczywiscie jesli masz zrobiona gorome) - nie za bardzo lubie tam expic , no ale moze tobie przypasuje.
-Fenrock (Dle) Ale to jest niezłe waste i ciężko by ci było na takim lvlu
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tibianus88
A na moje nikt nie odpowiedział ;/ to napisze znowu ^^.
Witam. Mam pytanie. Niedługo będe miał Pacc'a i właśnie nie wiem gdzie zupełnie iść expić. Chodzi mi także o to żeby jednocześnie był dobry exp jak i lot (potrzebuje gp).
19 (zaraz 20) knight
Skille 72/72
3 m lev
PACC
eq (knight set,warrior helmet,vampire shield oraz crimson sword)
A świat to Harmonia
|
Wyspa z żółwiami , roty (edron, darashia), zamek minosów za Darashią , możesz też chyba zaczynać taski na krokodyle.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trykon
gdzie mogę expic z kumplem na facc??
18 palek-50 dyst
18 sorc?
|
Niech kolega skilluje do 70 distance i 60 shieldingu.Jak już skille wbije , może ruszać na crypty lub cyklopy na Mount Sterum. Co do Sorca to spróbuj Ghule i ewentualnie Cyklopy ale to spore ryzyko.Postacią magiczną ciężko na faccu , zobaczysz jak wbijesz 30 lvl.