Cytuj:
Oryginalnie napisane przez M3P
Ej no daj mu sie wyzyc, allah go opuscil , wszyscy jego pseudo koldzy wyjechali na wakacje i chlopak niema z kim rozmawiac, wiec wbija na forum i uniemila czas innych w sposob komentowania fotek z ostatnich wakacji. Pewnie jakies problemy finansowe w rodzinie i moze sie popodniecac moimi butami i palma, na ktora sie wbilem ;S a noi oczywiscie zkrytykuj moj caly ubior moze ci ulzy ze ubierasz sie w worki po zimniakach >.<
Bardzo sie ciesze ze o mnie mysli, ale powinien zmienic orientacje bo ja nie intetesuje sie chlopcami <w jego stylu> 
i nie stresuj go za bardzo bo mu zylka w dupie wyjdzie ze go osoby z innych servow jada :s
co do innych pedalow typu augus, jakis fazes i coria miro , nie rozumiem dlaczego wastujecie swoje wakacje przed kompem noulifery. coria i tak masz bana wiec po chuj sie udzielasz? idz na swoja olympe i sproboj sie jeszcze pare x wlogowac na chara. zeby nie bylo tera komentarzy typu sam noulifujesz.. .. nie mi wakacje zaczynaja sie dopiero 29.07 i przez miecha mnie na tibii nie zobaczycie ;/ Amen.
ss;
|
PROBLEMY FINANSOWE?To nie moja rodzina musiała emigrowac za chlebem.To nie moja matka zbiera szparagi w Niemczech i to nie moj stary za*******a na budowie,nieznaczący nic anonimie.Więc poćwicz volksdeutschu bo co najwyżej możesz mi system w Air Maxie wyczyścic.Btw każdy dobrze wie jak traktuje sie polaczków takich jak ty w niemieckich szkołach.Stąd ta napina?Jakieś urazy dnia codziennego?A jeśli cieszysz się ze tak "ci" się powodzi to taka rada-odkładaj hajs żeby sobie morde zoperować i jakiś face-lifting a'la Krzysiek Ibisz zafundować bo narazie to twoja facjata norm unijnych nie spełnia.
A teraz jestem zmuszony zacytować Rycha Psycha,szalonego zioma,jak to KNT aka Kozanostra mówi:
"wiec na koniec kurwo won stąd, bo zalatujesz wioską, jak Maserak w bluzie Prosto"