Cytuj:
Oryginalnie napisane przez J4NP4LONY
PROBLEMY FINANSOWE?To nie moja rodzina musiała emigrowac za chlebem.To nie moja matka zbiera szparagi w Niemczech i to nie moj stary za*******a na budowie,nieznaczący nic anonimie.Więc poćwicz volksdeutschu bo co najwyżej możesz mi system w Air Maxie wyczyścic.Btw każdy dobrze wie jak traktuje sie polaczków takich jak ty w niemieckich szkołach.Stąd ta napina?Jakieś urazy dnia codziennego?A jeśli cieszysz się ze tak "ci" się powodzi to taka rada-odkładaj hajs żeby sobie morde zoperować i jakiś face-lifting a'la Krzysiek Ibisz zafundować bo narazie to twoja facjata norm unijnych nie spełnia.
A teraz jestem zmuszony zacytować Rycha Psycha,szalonego zioma,jak to KNT aka Kozanostra mówi:
"wiec na koniec kurwo won stąd, bo zalatujesz wioską, jak Maserak w bluzie Prosto"
|
Nawet nie chce mi się sprawdzać kim jesteś, ani kogo w ten sposób próbowałeś urazić, ale powiem ci jedno: nie wyszło ci, spaliłeś się! Tak idiotycznej wypowiedzi już dawno tu nie widziałem, a patrząc na nią, jak ty musisz mało wiedzieć o życiu. Albo masz bogatych rodziców i jesteś rozpieszczonym dzieciakiem, albo jesteś kretynem (nie wykluczam obu opcji jednocześnie).
@Darexin
"Też Cię kocham, nie przejmuj się niczym, gogo 400"
Twój bot