[quote=Furorelo1;2773323]Szczerze nigdy nie lubilem Furora a teraz moge mu reputacje i szacunek przynajmniej wyrobic! Myslal ze jak mnie wyjebie na k to mu sie oplaci? to se zdobyl sZacunek na furorze haha tak na dobra sprawe to moze i wie ze to ktos od niego tu jest i jaja robi ale i tak sie o tym nie dowie bo nie ma jak! jadymy dalej![quote=Furorelo1;2773323]
--- Furorelo1 dodał 5 minut i 59 sekund później ---
I sie wydalo kim jestes a po pierwsze to nie zarabalem ci zadnej kasy a po drugie to tylko gra i nie wiem czym sie tak napalasz ale jeszcze z toba porozmawiam a teraz pozatym nawet nie jestes w naszym teamie i sie napalasz fragami ktore nie sa twoje! a po trzecie jesli chcesz sie za mnie podawac to idioto wklej fotografie z tibii i napisz to ja furor seba i wklej to na forum cwaniaku! nie zarabalem ci zadnej kasy jesli bys chcial wiedziec! a to ze nie miales postaci i nie chcialem dac furora to nie moja wina! a jesli nam zazdroscisz to widac ze ta gra dla ciebie znaczy bardzo duzo a jakbys taki nie byl w stosunku do mnie to napewno bym ci postac zalatwil ale powiedziales ze nie chcesz i ze zobaczymy. Co zobaczymy? to ze teraz wychodzisz na dupka? to ze nie mozesz pkowac to bedziesz posmiewisko mi robil z zazdrosci? jestem ciekawy czy wkleisz fotografie z moja postacia na dowod zeby pokazac innym uzytkownikom ze ty to ja. jak wkleisz to porozmawiamy inaczej ale watpie zebys mial dostep do furora czy fotografii wiec wyszlo na jaw kim jestes pedale jebany a co do innych forumowiczow moge powiedziec tylko tyle ze sory za niego i ze nie chcialem pisac tego posta jak ktos chce pogadac to priv na Tibii