Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2010, 23:21   #2682
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez cheeroke Pokaż post
No jest komus sie nie chce pomeczyc nad instancja z ktorej leca end gamowe itemy to sorry.Jestesmy chyba w troche innych gildiach i z tad ta roznica.
Nie. Ja ci powiem skąd ta różnica.
RS to jeden boss (raidem bym tego nie nazwał, raidem to mógł być OS, którego zrobienie nie było takie proste na początku, o 3d już nie mówiąc, bo nawet przy początkach Ulduaru niewiele gildii miało 3d), którego HC jedna z najlepszych gildii na świecie zrobiła kilka godzin po udostępnieniu, a dzień później pojawiały się kolejne fale killów. Nawet żadnych achievmentów tam nie ma (to już nawet Onyxia dostała jakieś). Byłeś tam czy nie - kogo to obchodzi? Przeciętny gracz nie wie nawet, w jakiej zakładce znajduje się achi za zabicie Haliona
Poza tym zrobienie LKhc jest doable bez gearu z RS, co mnie to obchodzi, że niby endgame? Do czego mi się to przyda? Za kilka miesięcy cataclysm i wymiana wszystkich błyszczących epixów, nie mam ochoty patrzeć na tą nędzną imitację raidu (zamiast której mogli zrobić coś naprawdę porządnego) tylko po to, żeby zwiększać sobie penisa. Jak mówiłem, o dodatku świadczy OSTATNI boss w dodatku, teraz każdy zapamięta WotLK jako planszę 200x200 yd z płonącą lawą

Cytuj:
A co do RS to ja nie widze nic zlego w dawaniu raidu ktory naziwazuje do nowego dodatku(w sumie jest jakby wprowadzeniem)
A ja widzę, bo ja gram w tą grę nie dlatego, bo gra w nią 11 mln ludzi, nie dlatego, bo mogę poszpanować gearem, tylko dlatego, bo po prostu kocham lore Warcrafta, a co za tym idzie pewną spójność i logikę. O ile pamiętam, w TBC nie mieliśmy na koniec żadnego raidu z jakimś lichem czy innym badziewiem. Nie - mieliśmy raid (w swojej czystej postaci) łączący się z wydarzeniami TEGO dodatku. Do wprowadzenia do dodatku są eventy, a nie kawałek gówna nie mający absolutnie nic wspólnego z undeadami i LK.

Cytuj:
jest roznica miedzy nawiazaniem do dodatku ktory wychodzi za 2-3 miesiace a tym przykladem ktory ty podales.
Nie, nie ma. I tu i tu nawiązanie do przyszłego dodatku. To i to nijak ma się do aktualnych wydarzeń.

Cytuj:
Tak samo Illidian mial byc ostatni w TBC a byl KJ i nikt nie narzekal.
Po pierwsze, wcale by mnie nie dziwiło jeśli RZECZYWIŚCIE by tak było. Najwidoczniej nie grałeś pod koniec TBC, albo nie czytałeś żądnych for. Bo fala QQ była prawie taka, jak co do ToCa, a jak jeszcze ludzie dochodzili do Mu'ru, to już w ogóle Q_FUCKING_Qfest.

Cytuj:
Co do toca no to ja akurat nie widze nic przyjemnego w trashu bo najchetniej poszedlbym na nim afk wiec moze dlatego toc mi sie podobal.
A może najlepiej skrzynkę z lootem pod ścianą?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybzor Pokaż post
Dajcie spokój sorbetowi. Jako fanbojowi kataklizmu aż do dnia premiery nie będzie mu pasowało nic w wowie, nic co dodadzą, nic co jest teraz i wszystko jest już nudne i nie ma po co grać, a jak wyjdzie kata to wszystko będzie znowu fajne... przynajmniej na kilka miesięcy
To nie jest dokladnie tak. Jak to jest, ze podoba mi sie Ulduar albo ICC? Bo to sa swietne raidy i maja wszystko to, co porzadny raid powinien miec. Filler contentem to oni sobie dupe moga podetrzec, ja rozumiem ze ICC przez 1 rok to bylby fail, ale lepsza solucja byloby nie spieszenie sie tak z wydaniem go.

Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 24-07-2010 o 23:23.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem