Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2010, 13:55   #1330
Tasior
Użytkownik Forum

Tasior's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City

Tasior ma numer GG 4749077
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cytryniasty Pokaż post
Różnica jest ogromna. Nie grałeś? To plix nie udzielaj się. The Pitt - Broken Steel.
The Pitt pozwala na dalszą grę przed oczyszczalnikiem,a Broken Steel po. BS to jeden z nowszych dodatków,a The Pitt to pierwszy (lub drugi) oficjalny dodatek do Fallout 3. Jak zainstaluje je w kolejności Broken Steel,Operation Anchorage,Mothership Zeta,Point Lookout,The Pitt to jakaś 3/4 questów z dodatków przepadnie (no bo jak dokończyć Więzy Krwi,jak przy stacji jest obrączka czyli
Ukryty tekst:
teleport do tytułowego Mothership Zeta.
(SPOILER)
Więc jak mam ukończyć tego questa i zacząć następnego? Oczywiście da się,ale jest to 5-6 godzin dodatkowej zabawy.
Nic ci nie przepadnie. Jeżeli jakiś dodatek zacznie ci sprawiać problem ( w co wątpię) możesz go wyłączyć w "Data Files" przy uruchamianiu gry. Instaluj wszystkie naraz.
###Edit:
Jedyny znany mi teleport na Mothership Zeta. Warto zauważyć, że obok nie ma niczego ważnego dla questu(mam perk który pokazuje wszystkie lokacje na pipboyej mapie).
Ukryty tekst:

Zauważ również, że uwzględniłem swoją wypowiedź. hihihi

Ostatnio edytowany przez Tasior - 25-07-2010 o 14:41.
Tasior jest offline   Odpowiedz z Cytatem