Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2010, 20:15   #6648
Kambaa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 03 2010

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek Pokaż post
Kamba jaki ty niedo*****ony jestes, jak cie musial ojciec jajami po lbie na*****ac, to glowa mala.
Jesli uwazasz pomoc komus, kto o to poprosil za lizanie dupy to smialo sam powiem, ze jestem najwiekszym lizodupem na swiecie.

A do siadania na czymkolwiek - twoja stara zajebiscie siada na wszystkim co wystaje z ziemi.

Pierdolona szmato, ktora ***** sie w niemczech - moj post mial na celu pokazanie wam jakimi skonczonymi zerami, ****ami, niedojebanymi kretynami jestescie. Jak nisko sie czolgacie, zeby osiagnac cos, co mozna zniweczyc jednym gestem. Marny robaku, zenujaca kurwo naucz sie, ze w lancuchu pokarmowym ZAWSZE bedziesz za Hutu i Tutsi, a jedyne pieniadze jakie ogladac bedziesz w swoim zyciu to zimbabwianskie dolary.

Ciao smiecie

P.S.
DAJESZ KURAK, SZMATO SPRZEDAJNA REPORTUJ xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Uuuu zwisu to nie mnie pół vt z flow uwazała za pedała ;DDDD , tak wjezdzaj mi na stara dalej jednostrzałowa pizdo =]

Btw. Nigdy nikomu nie lizalem dupy we FLow , a za to ty myslales ze kims jestes ale grubo sie przejechales jak ci Akon wjechał ze chuja mozesz JESTES PIERDOLONYM ZEREEEEEEEEEMMM ! GEJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Ostatnio edytowany przez Kambaa - 25-07-2010 o 20:17.
Kambaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem