Zobacz pojedynczy post
stary 27-07-2010, 19:30   #18654
Mateuz
Użytkownik Forum

Mateuz's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2010

Imię: Furor seba
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzidzia2 Pokaż post
http://www.youtube.com/watch?v=F7IUrC4-gYM
prawie jakbym ogladal sruror furora i jego tibijskich ziomali
To tylko gra i nie musisz jechac bez powodu na roznych uzytkownikow bo cos ci nie pasuje... Ale zeby porownywac mnie do dzieci ktorzy "proboja" robic "hip hop"-bezpodstawne.
Byla cisza na forum wszystko ok ale oczywiscie ty z nudow jedziesz juz bo nie wytrzymujesz. Uspokoj sie, policz do szesciu i ochlon...
Nie pisalem nic obrazliwego ale ty musiales dorzucic pare niepotrzebnych slow pod moim adresem. Poznalbys mnie w rl, zupelnie zmienilbys zdanie o mnie.
Masz cos do kogos to zachowaj to dla siebie i nie zachowuj sie jakby Tibia byla dla Ciebie zyciem, opanuj sie.
"sruror furor" z jakiej racji to napisales? jakbym 3mal z wami sztame to bys nie bluznil pod moim adresem... Nie lubisz mnie? spoko ja ciebie tez nie i zachowajmy to dla siebie. Naucz sie pisac posty czy rozmawiac z ludzmi w sposob ktory inni nie odbiora jako "bluznierstw". Chyba wiem czemu na Furorze nigdy nie miales lidera w czasach kiedy mialem tu chary. Nie ogarnalbys tego... Jak ci sie gra na galanie? panie niezniszczalny?!
Bo widze ze duzo osob cie tam lubi...
Nie chce ci jechac ale :

http://zapalek.wrzuta.pl/audio/0Gl2O...._grant_mikser

"po przesluchaniu kawalka mozesz sie wbic na forum kurwa i napisac jak smakowal moj mocz"

----Myslicie ze w ta gre graja tylko zwykli szarzy ludzie? bez zludzen a reszte wyjebie w drugiej turze. Zginiesz w szarym tlumie jak Victeron na riperach...
Nigdy sie nie dowiesz kim byl Furor seba. No i tyle nagraj dissa na mnie teraz jesli wogole wiesz co to rap scena. ----

Lubie wbic na to gowno i sobie pograc... ale tacy ludzie naprawde mnie irytuja i to jest moja odpowiedz wlasnie do tego czlowieka z Galany.
Innych uzytkownikow prosze o nie wtracanie sie do tego bo to nie wasza sprawa. Tyle. Zegnam, z diabłem...
Mateuz jest offline   Odpowiedz z Cytatem