Zobacz pojedynczy post
stary 03-08-2010, 13:03   #305
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poldek_p Pokaż post
Dlatego jestem względnym zwolennikiem monarchii .Bo w demokracji jedna banda idiotów kłóci się z drugą bandą idiotów ,żeby media miały co pokazywać. A kwestia naprawdę ważna dla państwa czyli podnoszenie podatków jest zakrzyczana przez zwolenników krzyża , lewaków walczących o prawa gejów i Palikota .
Żałosne
Dokladnie. O podwyzcze podatkow rozmawialo sie 1 dzien, natomiast sprawa jakiegos krzyza tluczona byla tydzien i zapowiada sie na to, ze bedzie na wokandzie przez kolejny. Zamiast pikietowac o krzyz, niech pikietuja o podatki. Efekt jest taki, ze i zwolennicy Komorowskiego i Kaczynskiego to glupki.

Ps. Popularny krzykacz znowu sie pojawil w TV - raz podczas wywiadu, raz podczas prowadzenia manifestacji. Ciekawe, co na tym ugra

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cytrynowy
Zastanawiam się, ile państw się teraz z nas śmieje. Jarek przejął pałeczkę, Polska znów skompromitowana.
A powiedz mi - czemu innych ma interesowac to, co sie u nas dzieje? Ja np. mam w dupie to, o co sie kloca (lub nie kloca) we Francji. Ich kraj, ich sprawa, nasz kraj - nasza sprawa.

I to jest wlasnie problem Polakow - my, zamiast dbac o nasze, boimy sie co o nas powiedza. Jak Merkel wykloca sie o wszystko w UE, to caly narod niemiecki ja popiera. Jak Kaczynski robil to samo - polowa Polski z niego sie smiala, ze awanturnik. Dopoki sie to nie zmieny, dopoty bedziemy dawali sie dymac na potege.

Edit - lud jednak pokazal, ze chce krzyza pod palacem.

Ostatnio edytowany przez Ashlon - 03-08-2010 o 13:45.
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem