Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateuz
"power osłów z 50+" ?!!?
Gdyby tu nadeszedl moment gdybyscie skapitulowali jestem niezwykle ciekaw co byscie pisali.
|
Na szczescie nie doczekasz takiej chwili.
Cytuj:
Czy bylo by tu moze "wy**dalaj j**any smieciu k**wo szmato" czy moze "nie obchodzi mnie to bo nie gram w Tibie" czy moze "mamy inne servery na ktorych nas nie pokonacie" czy moze najpopularniejsze "i tak jestes nikim" 
|
Mysle ze bylaby adekwatna odpowiedz do prezentowanych wypowiedzi.
Cytuj:
Uspokojcie sie omg, a nie siejecie panike, wkurzacie sie nagle, cisnienie wam skacze? Teraz chyba normalnie pogadac sie nie da.
|
Jestem caly spocony z tego stresu, nakazalem wszystkim by czekali w pz...
Cytuj:
NIE jestescie "nie do pokonania"
|
75-80% venta mozecie zabic bez wiekszych problemow
Cytuj:
walk bylo duzo i wielokrotnie to potwierdzalismy
|
Przyklady, ale uzasadnione na Boga!
Cytuj:
Jestescie niezwykle chamscy i pusci podczas wojen.
|
A po wojnach jestesmy mili i przyjemni.
Cytuj:
Nawet jak przegrywacie sadzicie ze jestescie niepokonani.
|
Bo tak jest ! Podstawa to nie jest poddanie sie po 5 czy 6 zgonach !
Cytuj:
I wlasnie dlatego bardzo duza czesc ludzi walczacych po obu stronach ma z was poprostu beke ze nigdy nie umiecie sie przyznac do porażki.
|
Mowisz ciagle o ludziach ktorzy brechtaja ale ja sie pytam gdzie oni sa ? Kto taki brechta i jestem ciekaw kto ci sie przyzna do porazki, to jest jak z porazka Kaczynskiego ktory powiedzial po porazce wyborczej ze jest morlanym zwyciezca...
Dyskusja panowie dyskusja a nie bajki i opowiesci co bedzie..
--- Veltaxio dodał 2 minut i 1 sekund później ---
Cytuj:
A cos bys Ima zrobil gdyby caly server nagle obrocil sie przeciwko tym 15-20 osobom z koalicji 
Skoczyla Ci adrenalina teraz?
|
A co bys powiedzial sebus jakby cala tibia przeniosla sie na furore i walczyla przeciwko tobie ? Skoczyla ci teraz adrenalina   ?????
Na chwile obecna Koalicja wyglada tak 16 osob dowodzacych (stara gwardia) + 50 osob rle starej gwardi + 110 osob rle od rli.... Wielka szczesliwa rodzinka 
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 03-08-2010 o 17:42.
Powód: Automerged Doublepost
|