Zobacz pojedynczy post
stary 03-08-2010, 18:15   #18695
Mateuz
Użytkownik Forum

Mateuz's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2010

Imię: Furor seba
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateuz Pokaż post
Ad 1
Ima nie bądż zbyt pewny siebie bo czasem moge sie tego doczekac. Zbyt pewny siebie jestes, a to gubi czlowieka.

Ad 2
Te odpowiedzi po zgonach to czysty pokaz inteligencji waszych ludzi.

Ad 3
Jesli bysmy wygrali to zapewne bys sie spocil.

Ad 4
Nawet najwieksi z tego serva nie sa niepokonani.

Ad 5
http://www.youtube.com/watch?v=hDFN_lQj8c4
http://www.youtube.com/watch?v=7MwR-jPKzH0

To akurat filmy gdy Dennis sie z wami bawil, co Youeny w pz siedzialy na boat okolnir, a Ty sie niezle wnerwiales. Wiesz ze gdybysmy mieli 2x wiecej ludzi wtedy to nie rozmawialibysmy dzis no ale wyszlo jak wyszlo, warto próbować bo bylo idealnie.

Ad 6
Po wojnach robicie wszystko by zarabiac kase, nie patrzycie na innych graczy, i jak sam to powiedziales 75% venta to wzielo sie z czarnej dupy.

"a 75% venta to osoby z tak zwanej czarnej dupy ktore nigdy nie wykazaly sie niczym lub niemialy ku temu okazji ale poprzez koneksje (rli) trafili do tibijskiego raju" wiec nie masz podstaw zeby gadac ze po warach jestescie mili i przyjazni bo sam wiesz ze tak nie jest.

Ad 7
Jesli po PRZEGRANEJ wojnie ktos nadal walczy to pozdro. (patrz. - Kyra)

Ad 8
Jaroslaw Kaczynski uznal sie za zwyciezce i moim zdaniem bedzie dazyl do tego aby dla korzysci pisu zniweczyc plany Komorowskiego, i nawet jesli byloby to nieczyste zagranie, zawsze taki byl i dlatego nie zostal prezydentem. Ludzie mimo tragedii zwiazanej z jego bratem nie okazali mu wiekszego wspolczucia, bo gdyby go wybrali mielibysmy to co(jesli chodzi o przelozenie na Tibie) jest teraz na Furorze. Dobrze wiesz ze gdybyscie przegrali wojne to zaden z was nie odezwal by sie slowem. PISy zVISY.
Niedotrzymywanie slowa, nie umiecie sie wytlumaczyc gdy sa na was dowody, np. Infamia.( co to wogole za leader) skoro nie przestrzega wlasnych zasad podobnie jak jego guildia.--- wytlumacz mi to Ima.

I dotarlismy do Ad 9 :
Nie ma sensu walczyc z 53 druidem.(moze zabrzmialo to troche jak samokrytyka) ale lepiej zebrac ekipe i walczyc z kurestwem jako kumple ramie w ramie niz byc po stronie ludzi falszywych i kłamców. Nikt nie przyjdzie walczyc z 53 druidem poniewaz to 1 postac, lecz gdy jest cala gildia 200+ na celowniku ktorzy nie licza sie z innymi ludzmi, to az chce sie wziac ekipe i nakopac im w zadki, tymbardziej ze sa dwulicowi, klamliwi i falszywi.
I ja mowie jak jest Ima nie napisalem ze nie ma sensu walczyc z 53 druidem bo jestem slaby np. owszem jestem slaby sam, ale jesli sie ma przyjaciol, wspolny cel, odwage by to zrobic to moim zdaniem tacy ludzie powinni dostawac oklaski na stojaco, a nie jak Ci ktorzy kozacza bo maja lvl, a jak przyjdzie co do czego to uciekaja albo mowia ze i tak to oni wygrali- tacy ludzie nigdy nie zaslugiwali na szacunek gdyby byla okazja zgladzili by was.
Moze wreszcie takowa nadeszła.

/Nie ludzie, nie level, lecz wiara i przyjaciele.

I zapytam jeszcze ponownie, co bys zrobil gdyby nagle Furora obrocila sie przeciwko wam. Umialbys mi odpisac? Smialbys sie ze i tak Ty wygrales? ...

Mowilem ze bedzie wojna, bedzie ciekawie, i jest.
No co bys zrobil gdyby cala Furora obrocila sie przeciwko wam...
Czekam na Imargama a nie na psyducka, ktory po przegranej by krzyczal "k**wa" z balkonu na cale osiedle. I sadze ze jestes wlasnie osoba od Imargama. Wydales sie.

Niesmiertelny Kaczor Donald
Jul 28 2010, 22:12:20 CEST Killed at Level 23 by Don Pain.

Don Pain
Jul 28 2010, 22:16:32 CEST Killed at Level 26 by Zwidek.

We wszystkim co sie robi, trzeba myslec Imargamie, Zwidku, czy jakimkolwiek idiota jestes!!
Spadlem z krzesla teraz.
Nie moge sie doczekac chwili kiedy wkoncu uda sie cos osiagnac na Furorze, i tego uczucia ze te wszystkie nooby, Ci wszyscy ludzie tak sie smiali, a dostali po dupach i sie wstydza.
"Niepokonani" ?? Nie znam takiego slowa.
I tacy wlasnie jestescie... "dwulicowi, klamliwi, falszywi".
Czekam na odpowiedz co do mojego poprzedniego posta.

Ostatnio edytowany przez Mateuz - 03-08-2010 o 18:27.
Mateuz jest offline   Odpowiedz z Cytatem