Zobacz pojedynczy post
stary 03-08-2010, 18:48   #18696
psyduck
Użytkownik Forum

psyduck's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2008
Lokacja: Alabastia

Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Wodny Swiat
Świat: Furora
Poziom: 200
Skille: 100
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateuz Pokaż post
Ad 1
Ima nie bądż zbyt pewny siebie bo czasem moge sie tego doczekac. Zbyt pewny siebie jestes, a to gubi czlowieka.
Zawsze taki bylem, wiele razy za to hunta mialem ale ja jestem wieczny i nigdy sie nie zmienie, taki moj urok ze jestem anty do wszystkich i wale prawde prosto w oczy... moja pewnosc siebie wiele razy mnie zgubila ale czlowiek sie uczy na bledach... proste i skuteczne , moge rozmawiac nawet z toba tylko by byla to konstruktywna dyskusja a nie glupoty o przytszlosci ktorej jeszcze niema.

Cytuj:
Te odpowiedzi po zgonach to czysty pokaz inteligencji waszych ludzi.
99% ludzi w tym ja po zgonach jest zdenerwowana... to normalne ze nawet w takiej grze jak tibia adrenalina skacze, kiedys byla wieksza a teraz zanikla ale jakas jeszcze jest.

Cytuj:
Jesli bysmy wygrali to zapewne bys sie spocil.
Poce sie caly czas, wiesz jaka temperatura za oknem ?

Cytuj:
Nawet najwieksi z tego serva nie sa niepokonani.
Wieczny i niepokonany jest tylko Bog, reszta moze sie starac byc niezniszczalna ale w koncu i tak upada, patrz mit Taifuna albo oslabienie knighta i wielkie zgony Spaawa czy moje.

Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=hDFN_lQj8c4
http://www.youtube.com/watch?v=7MwR-jPKzH0

To akurat filmy gdy Dennis sie z wami bawil, co Youeny w pz siedzialy na boat okolnir, a Ty sie niezle wnerwiales. Wiesz ze gdybysmy mieli 2x wiecej ludzi wtedy to nie rozmawialibysmy dzis no ale wyszlo jak wyszlo, warto próbować bo bylo idealnie.
To juz decyzja ludzi jak sie zachowuja podczas walk, to czy to cos w glowie pusci i wylecisz na z gory przegrana batalie czy bedziesz mial mokro w gaciach i zostaniesz na statku jak Spaaw , dobrze Karol zrobil ze nie wybiegl jak juz bylo po ptakach, po co jeszcze jednego fraga oddawac. Nie mow gdybysmy mieli 2 x wiecej ludzi , nie gdybaj , nie mysl co by bylo gdyby bo nie bylo tak jak bys chcial, jakis punkcik nie wypalil i wasz plan legl w gruzach.

Cytuj:
"a 75% venta to osoby z tak zwanej czarnej dupy ktore nigdy nie wykazaly sie niczym lub niemialy ku temu okazji ale poprzez koneksje (rli) trafili do tibijskiego raju" wiec nie masz podstaw zeby gadac ze po warach jestescie mili i przyjazni bo sam wiesz ze tak nie jest.
Ja traktuje ludzi jak zwykle czyli z gory, na moj szacunek trzeba dlugo pracowac, ale wiem ze na ventrilo panuje przyjazna atmosfera a opi infamia i reszta paczki pilnuja by nic nie zachwialo dobrze sprawdzajacych sie zasad.

Cytuj:
Jaroslaw Kaczynski uznal sie za zwyciezce i moim zdaniem bedzie dazyl do tego aby dla korzysci pisu zniweczyc plany Komorowskiego, i nawet jesli byloby to nieczyste zagranie, zawsze taki byl i dlatego nie zostal prezydentem. Ludzie mimo tragedii zwiazanej z jego bratem nie okazali mu wiekszego wspolczucia, bo gdyby go wybrali mielibysmy to co(jesli chodzi o przelozenie na Tibie) jest teraz na Furorze. Dobrze wiesz ze gdybyscie przegrali wojne to zaden z was nie odezwal by sie slowem. PISy zVISY.
Niedotrzymywanie slowa, nie umiecie sie wytlumaczyc gdy sa na was dowody, np. Infamia.( co to wogole za leader) skoro nie przestrzega wlasnych zasad podobnie jak jego guildia.--- wytlumacz mi to Ima.
Nie gralem gdy Infamia zostal wybrany przez Andrzeja na lidera wiec sie nie wypowiem w tym temacie op za tym ze Lukasz nie chcial tego lidera. Ale nazywac koalicje PiSowska ? Nie znam drugiego servera gdzie panuja tak liberalne poglady jak te na Furorze 95% ludzi z Venta majacych dowod osobisty oddalo glos na Komorowskiego a ja jestem wielkim przeciwnikiem Kurskiego i Cymanskiego z Kaczorem na czele... mysl co piszesz bo jeszcze napiszesz ze jestem jak Peja.

Cytuj:
/Nie ludzie, nie level, lecz wiara i przyjaciele.
Ale wiara o co ? Ze przejmiecie server? Czy ze powalczycie i sprzedacie chary? Przyjaciele tak, popieram wielu zajebistych kolesi poznalem przez ta wydawaloby sie gierke bez znaczenia.

Cytuj:
I zapytam jeszcze ponownie, co bys zrobil gdyby nagle Furora obrocila sie przeciwko wam. Umialbys mi odpisac? Smialbys sie ze i tak Ty wygrales? ...
Pewnie bym sie zesral ze smiechu...

Cytuj:
Mowilem ze bedzie wojna, bedzie ciekawie, i jest.
No co bys zrobil gdyby cala Furora obrocila sie przeciwko wam...
Chyba sie za bardzo podnieciles bo dwa razy o tym samym... zwieracze by mi puscily, a na powaznie to niema nawet co mowic o czyms co nie bedzie mialo miejsca chyba ze jestes w stanie zawolac ludzi z innego servera... to moze by naprawde cos zaczelo sie dziac...

I to moje drugie konto, kazdy kto mnie zna wie ze psyduck to moja ciemniejsza strona gdzie wiecej przeklinam ( na Veltaxio mam stala kontrole moderatorow za jak to nazywaja zbyt ciety jezyk).

Nie gadasz z ziomkiem od Zwidka czy Imargama, nie gadasz z noobem. Gadasz ciagle z ta sama osoba...

--- psyduck dodał 13 minut i 47 sekund później ---

Cytuj:
We wszystkim co sie robi, trzeba myslec Imargamie, Zwidku, czy jakimkolwiek idiota jestes!!
Co za slownictwo, i kto tu mowi o wulgarnym jezyku nienawisci.. iscie PiSowskie poglady masz widze )

Cytuj:
Spadlem z krzesla teraz.
Ja tez, nokautujesz mnie ilekroć na nie siadam...

Cytuj:
Nie moge sie doczekac chwili kiedy wkoncu uda sie cos osiagnac na Furorze, i tego uczucia ze te wszystkie nooby, Ci wszyscy ludzie tak sie smiali, a dostali po dupach i sie wstydza.
A myslisz ze sie doczekasz takiej chwili ? Moze po 7 miesiach oczekiwania podasz chociaz przyblizony termin dzialan ktore chociaz rozpoczna ta aluzje walki o wolnosc ??

Cytuj:
"dwulicowi, klamliwi, falszywi".
Na jakiej podstawie tak mowisz ? Masz jakies argumenty czy poprostu taki spontan ze slownika ?

Ostatnio edytowany przez psyduck - 03-08-2010 o 18:48. Powód: Automerged Doublepost
psyduck jest offline   Odpowiedz z Cytatem