Jestes taki sam jak Imargam. 0 szacunku. Nie bede rozmawial z falszywymi ludzmi

I napisalem, idz lizac dupe imargamowi jak to teraz wlasnie robisz pionku.
I nie zaczynaj znowu z Syf Zorem... nie bede odpisywal na takie tematy jesli chodzi o zmiane tematu(tym bardziej rl). W tym przypadku. Co? przyjechalby i by dostal wjeb od nas i tyle wiec prosze Cie skoncz bo nie chce o tym rozmawiac.
"Syf Zor chcial z Toba zrobic sparing i zdygales wiec japa"
To jest forum o Tibii wiec pisze o Tibii. I Ci tez radze pisac o Tibii a nie szukac sposobu jakby mi pojechac. Imargam zapewne albo ma w Ciebie wyjebane jak w 90% Furory, albo da Ci darmowe bohy za wspieranie jego falszywosci itd. JESZCZE TEGO NIE ZAUWAZYLES JAKI JESTES? czy kazdego mam po kolei ustawiac? Napisalem ze pierdole pionków Imy. Nastepny post kogo? GREDERTA. Czleniu bedzie wojna a tacy jak TY czy IMA stanowia wiekszosc. Jestes jednym z wielu i mam wbite w to czy bede mial na Tobie fraga, czy tez nie. Nie chce z Toba pisac, zrozum to.
Gdy napisales tego posta odrazu zauwazylem ze chcesz bronic Imargama i jego klamliwych pogladów.
Wogole sie do Ciebie nie odzywalem to po co piszesz "zabij mnie, nie zabijesz mnie nigdy".
Mam wyjebane czy zaliczymy na tobie fraga czy nie...i prosze Cie jesli masz mózg nie pisz, chyba ze to kolejne z kont dwulicowego Imargama ktory gada na innych a sam jest najgorszym frajerem jakiego widzial swiat Tibii...
Jeszcze raz 0 szacunku dla Ciebie podobnie jak dla Imargama. Teraz widzi to coraz wiecej osob.