Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateuz
1.Powiedziales mi "hunted" ludzie padali.
|
Boli mnie serce gdy sobie przypomne ich nicki... a nie niepamietam zadnego ;/
Cytuj:
2.Kozaczyles, ludzie padali.
|
Bylem online, ludzie padali, spadl deszcz byla powodz, spadl samolot nie bylo prezydenta.. takie zycie
Cytuj:
3.Wykrylem SAM Twoje drugie(czy tez trzecie/czwarte) konto na tym forum.
|
Tu popieram, czlowiek z takim malym IQ byl w stanie odkryc to co pisalem w rozmowach z toba okolo 10 razy, jest jeszcze nadzieja dla ciebie tylko psychiatra troche kosztuje ;/.
Cytuj:
4.Straciles juz swoja opinie w moich oczach(w oczach innych rowniez)
|
A myslalem ze jestem idiota i zakompleksionym gufniarzem ktory sciaga bohy dzieciom w tym tobie

<Ironia>
Cytuj:
5.Nie gadasz z idiotą.
|
A myslalem ze jednak gadam z idiota...
Cytuj:
6.Mowisz ze mam nie gdybac ale jesli ludzie by nie gdybali to by na leb dostali.
|
Gdyby babcia miala wasy to by byla dziadkiem, pisz opowiadania sci-fi, lepiej ci wychodza wybiegi w przyszlosc
Cytuj:
7.Ten server jest bardzo bliski mega wojny.
|
Ponoc w 2012 jest koniec swiata, ty ta mega wojne od 2009 wypowiadasz
Cytuj:
8.Niech wszyscy zobacza prawdziwe oblicze Imargama.
|
Kto ma mnie znac to wie ze jestem psychiczny ale czy dwulicowy ? Czy ty wiesz co znaczy to slowo czy faktycznie trudniejsze slowa ze slownika wypisujesz ?
Cytuj:
Juz nigdy nie bedziesz zaslugiwal na szacunek. Powiem Ci tez ze z takich jak Ty ludzie maja po prostu breche, sadzac po Twoim zachowaniu, postach, kontach na tym forum to wlasnie "Ty jestes zakompleksionym dzieciakiem Tibii, forumfighterem, i idiotą do potegi ktory wartosciuje sie na forum, to wlasnie Ty siales propagande na moj temat, obrazales bezpodstawnie, i zaczynales awantury.
|
Czekam ilu ludzi poprze twoje zdanie i faktycznie marzylem o twoim szacunku...
Cytuj:
Jestes poprostu nikim. I moge to napisac bez problemu, poniewaz mam podstawy teraz.
|
Oceniasz ze jestem nikim przez pryzmat tibi, czy tez tego ze sie z toba nie zgadzam a moze przez to ze w kazdym poscie udowaadniam ci ze brakuje ci elementarnej cechy czlowieka czt. mózgu.
Cytuj:
Dokladnej daty Ci nie podam ale widze ze sie ostro zaczynasz pocić juz.
|
Ty tylko z tym poceniem, chcesz moje zdjecie w majteczkach ?
Cytuj:
Dwulicowi, przyklad : TY!
Klamliwi, przyklad : Infamia
Falszywi, przyklad : cala koalicja i Vision.
|
A kogo sprzedalem ze jestem dwulicowy ? Czemu klamliwy jest Lukasz i czemu falszywa jest koalicja ... ARGUMENTY
Ulatwie ci:
Argument - cos na poparcie swoich slow...
Cytuj:
Moglbym Cie zniszczyc psychicznie Imargamie...wiesz o tym. (fizycznie również)
|
Mysle ze nawet psycholog by mi nie pomogl, a ty mi tu mowisz o zniszczeniu mnie psychicznie ? Nie pokonasz kogos kto ma w glowie wiekszy burdel niz WTC w 2001 ... i zepnij bica moze 30 pojawi sie na centymetrze
--- Veltaxio dodał 6 minut i 18 sekund później ---
Cytuj:
Zaczynasz sie niezle bronic Ima, szkoda ze przy pomocy Grederta...
I dobrze wiesz ze to ja z Toba skonczylem.
Jak Cie spoxster wypierdolil z servera to lizales dupe duskom.
Nigdy nie widzialem az tak dwulicowego i tak falszywego czlowieka( w Tibii ).
Jestes pierwsza osobą ktora w oczach innych jest zwyklym frajerem z lvlem i kumplami kozakami.
Ima, przegrales...taki wlasnie jestes...
|
To ze ludzie maja takie samo zdanie jak ja mnie nie dziwi, ciezko zgodzic sie z idiota ktory jest fanatykiem nienawisci do czlowieka ktory z niego zabral bohy...
To cos podobnego jak slynny krzyz gdzie kosciol ustalil ze krzyz idzie do kosciola a banda idiotow z torunia maszerujacych za rydzykiem i tak zrobila swoje.. hanba i wstyd... dzis mi bylo szkoda tych księży chociaz ich nie trawie.
Nie znasz historii ze spoxsterem a zabierasz glos, gowno wiesz jak bylo i pewnie tylko z opowiadan sobie ustawiles ta historie

... nie mam zamiaru ci mowic jak bylo na necie jest prawdziwa historia tego zdarzenia.
Nigdy nie przegram z kims takim jak ty, pokonalem Taifuna, pokonalem Fishkele, Triondusisa wierze ze Vuaevo tez w koncu polegnie... ty przy nich jestes ZEREM zrozum to i zamilcz... a teraz ignore debilu.