@Cz4rny
Początkowo myślałem ,że jesteś logicznie rozumującym i w zasadzie bezstronnym graczem w tym konflikcie ,któremu nie robi różnicy czy się ktoś bije i napina ,czy też nie. Jednak po poście napisanym pod moim adresem odnośnie Azora straciłem większość zyskanego szacunku ,którego u mnie zdobyć nie jest łatwo ; ) Jednak jeśli oceniasz chłopaka po tym ,czy boci i dlatego jest dla Ciebie nikim ,to ja gratuluję. Poznaj go w rl'u ,dowiedz się jaki jest poza komputerem ,w swiecie ,gdzie nie dominują pixele. Odnośnie PA ,to nam w sumie od połowy roku nie przeszkadza ,mamy hunta tak ,czy siak ,expimy chary ,pkujemy ,zabijamy jak to Karol ujął randomów ,zbieramy loota lub nie i padamy lub też nie. I od nowa ,więc PA jest rzeczą względną ,wiedzieliśmy na co się szykujemy

@Veltaxio
Ima ,widzę ,że w Tobie znalazłbym chyba i brata <lol2> ,jak czytam o Tobie

Tak ,włażę w dupę ,żeby ocalic mojego maga z Pauer Rendzers!!
Ja po prostu jestem osobą bezstronną ,jeśli chodzi o walki na forach i na słowa ,wolę przechodzic do czynów bez zbędnego gadania ,bo to nie ma sensu ,więc nie mam ochoty teraz bluzgac Was ,graczy z Wizjon tylko dlatego ,że walczymy po 2 różnych stronach. To ma urozmaicic grę ,a nie byc podstawą do bluzgania się ,czy czegoś takiego. W życiu nawet jeśli nie jest po Twojej myśli ,to wypada się wypowioadac racjonalnie ,a nie za wszelką cenę pokazac ,że moje racje są tymi jedynymi ,prawdziwymi. Nawet jeśli nie są.
@Karol
A to trudno czym nas nazwiecie ,fakt faktem jest u was sporo idiotów (nie obrażając was) ,którzy stoją pod tym Thais właściwie samemu pchając się na widelec ,więc nam nawet pacc kupowac nie trzeba ,bo mamy kogo bic

i nie trzeba latac w te i we wte szukając ludzi do zabicia