Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer
AD1
Tego nie wie nikt ,dopiero ogarniamy ludzi ,piszemy ,kminimy ogarniamy.
AD2
Pierwsza kolejnośc- Papug~ ,Vuaevo ,Since knight ,i jeszcze kilku kozaków.
AD3
Sdker ,dlatego ,chociaż na akcje nie chodzi ,jednak jest to do przedyskutowania.
Ad4
Tego sami nie wiemy ,jak przyjdą ,to git ,jak nie ,to mówi się trudno.
Ad5
Wątpię ,że Azor odda mu chara ,więc w to watpię ,ja będę BC o/
Ad6
Tego nie wiem ,każdy ma jakąś kasę i prawdopodobnie Wy będziecie sponsorami ,znaczy pionki wbijające rsy w full eq xd
Ad7
W zależności od ilości ludzi i czasu ,to możliwe ,że tak.
Ad8
Jak się ogarniemy ,to czemu nie? ; )
|
Po tej wypowiedzi, można twierdzić, że nie macie kontaktu z nikim z Kyry i nie macie oficjalnie żadnego wsparcia.
Po prostu podłączacie się pod wywalonych hlvli... tak było z DreamHaxorem, Yakapushim, Pasterzem (no może z nim trochę inaczej).
Chociaż od ludzi związanych z Dempahem (znajomych ma się różnych...), wiem, że tak jak Kyra planuje transfer (jak mi powiedziano ''dużej'' czyli ile? 20 czy 80...) liczby postaci 130+ i jak słyszałem ''James'' - pewnie o Smerfa chodziło - będzie miał na furce w końcu rywala jeśli chodzi o posiadany Gold.
Wydaje mi się, że część to bEzedUry... no chyba, że Dempahy przeniosą się totalnie i zabiorą ze sobą 90% kasy...
A i co ciekawe niejaki Urbexx chce strasznie wpaść na Furo... OCB? A może tylko ma zaciesz, że się będzie bił...
Nie ma co DUSK+VISION to już miazga, dodajmy poszczególne osoby z Sunblade, ludzi z Gloom i noobchary z Vision Academy.
Guildie jak Sunrise czy Promise w których jest sporo botcharów też będą brały udział jak by co, więc kto się odważy???
Heh... nikt? Zapewne