Zobacz pojedynczy post
stary 04-08-2010, 15:04   #18721
Mateuz
Użytkownik Forum

Mateuz's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2010

Imię: Furor seba
Domyślny

Ad 3

Awangardowy, sam doszedles do ekipy gdy ja w grudniu tworzylem. Chyba juz wiem kim jestes w naszym teamie.
Owszem z Imargamem da sie normalnie porozmawiac, przyznaje Ci racje, ale chyba zaczynasz sie go za bardzo sluchac, nie widzac ze caly czas to on robil burdel na forum a nie ja. Twoje ostatnie posty popieram w 100%.
A co do Opiego Fexa o ktorym wspomnial Imargam to moj avatar mowi sam za siebie.
Imargam zapewne za wszelka cene bedzie probowac roznych sposobow likwidacji naszego teamu. Inaczej nas nie moga powstrzymac.

Awangardowy~ zapytaj zodie lee i reszte co sadza na Twoj temat a potem na mnie wystartuj. Nasz team nigdy nie mial leadera, ktory by rzadzil a reszta pionki.
Nie bylo czegos takiego, bo kazdy ma swoj wklad w TO CO SIE DZIEJE NA CHWILE OBECNA! I przestań udawac króla bo nigdy nim nie byles. I lizesz dupsko Imargamowi. Ima chce zeby padl Vuaevo to piszesz ze padnie Vuaevo i Since. Tak jak on chce. Jestes dwulicowy jak on ja i Zodie i reszta o tym wiemy wiec siedz cicho. Teraz napisz nastepnego posta, ze to nie prawda itd. haha xD wiesz jak bylo, dobrze wiesz jak bylo

A co do tego czy ktos przyjdzie, i czy sie odwazy, to zobaczymy.
Kazdy ma swoje kontakty i RLI. Nawet mieszkajacych za bałtykiem
Owszem byloby Ciezko rozwalic Furore, ale kto nie proboje ten nie zyje.

Ostatnio edytowany przez Mateuz - 04-08-2010 o 15:10.
Mateuz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.