Zobacz pojedynczy post
stary 04-08-2010, 15:11   #330
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok Pokaż post
To pokaz jakies znaczace zagraniczne serwisy, ktore rozpisuja sie o polskich bzdetnych pseudo aferach typu ta z krzyzem, dajesz.
Chyba nie doczytałeś mojego posta. Napisałem rodzina, a nie media zagraniczne. To chyba jasne, że nie będą codziennie w dzienniku trąbić o cyrku z innego kraju. To nie znaczy, że ludzie nie mają swoich umysłów i nie mogą komentować. "Bić się jak Polska o krzyż" to takie powiedzonko, które staje się dość popularne w szkole mojej siostry w Irlandii

Cytuj:
Rozpieszczonego gejucha z dwiema lewymi raczkami do roboty, narzekajacego na wszystko tylko nie na siebie mozna poznac na odleglosc. Wyjdziesz z przed komputera do ludzi to spokorniejesz, bo nawet takim moherom i tak mozesz poki co skoczyc.
Ale mi pojechałeś Pozwolisz, że nie zniżę się do twojego żałosnego poziomu, a jedynie dodam od siebie, że musisz być bardzo słabym człowiekiem (choć napiszesz i tak, że nie, phi ). Strzeż się Karmy!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok Pokaż post
Lepszy, nie lepszy, nie nam rozstrzygac, ale wyzywanie ludzi starszych ludzi i postulowanie odebrania im emerytur to jest skrajny kretynizm na ktory moze zdobyc sie tylko osoba, ktora nie wie co to ciezka praca.
Czy ty do kurki nędzy zaczniesz dokładniej czytać moje posty? Napisałem wyraźnie, że do normalnych emerytów nic nie mam. Te przypadki spod krzyża to swoją drogą, jeśli uważasz, że to normalne jak się zachowują (imo, to skrajni hipokryci), to może idź i do nich dołącz, kozaku?
Poza tym gdzie ja postuluje odebranie im emerytur. Boże, po prostu ubolewam, tyle. To tak, jakbym napisał, że to bezsensu, że ludzie którzy nie pracują od paru ładnych lat dostają zasiłek. Też zaczniesz prawić wywody i rzucać oszczerstwami?

Cytuj:
Tym bardziej przez osoby, ktore mimo mlodego wieku maja rownie wyprane mozgi tyle ze w druga strone.
A mówisz o? Bo jeśli o mnie, to inteligencją się nie popisałeś, chyba, że wszystkich obcych ludzi tak oceniasz. To znak, że najlepiej nie zwracać na ciebie uwagi.

Cytuj:
Rownie zauwazalne co wzmianki zza granicy na onecie znikajace po godzinie. Rzeczywiscie, glosno o nas i caly swiat sie z nas smieje, ojej!
I znów fail. I kolejny. I jeszcze raz! Jeśli moją opinię odebrałeś tak, jakby calutki świat (nawet Nigeria, huh?) patrzy na nas, to naprawdę nie wiem, co powiedzieć. Nie podałem żadnych liczb, a już na pewno nie napisałem "cały świat" (oprócz tego, gdzie "wyrażałem nadzieję, że cały świat z nas leje").
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem