Zobacz pojedynczy post
stary 04-08-2010, 16:14   #332
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Chyba nie doczytałeś mojego posta. Napisałem rodzina, a nie media zagraniczne. To chyba jasne, że nie będą codziennie w dzienniku trąbić o cyrku z innego kraju. To nie znaczy, że ludzie nie mają swoich umysłów i nie mogą komentować. "Bić się jak Polska o krzyż" to takie powiedzonko, które staje się dość popularne w szkole mojej siostry w Irlandii
Polonia w wiekszosci interesuje sie wydarzeniami w kraju, ale to nie zmienia faktu, ze swiat ma swoje problemy i nie zajmuja sie naszymi cyrkami.
Jesli wiec argumentujesz osmieszenie Polski na arenie miedzynarodowej opiniami swojej rodziny za granica to brak slow
Cytuj:
Czy ty do kurki nędzy zaczniesz dokładniej czytać moje posty? Napisałem wyraźnie, że do normalnych emerytów nic nie mam.
A kto dzieli ludzi na normalnych i nienormalnych, ty?! Drugi Adolf nam rosnie.
Cytuj:
Te przypadki spod krzyża to swoją drogą, jeśli uważasz, że to normalne jak się zachowują (imo, to skrajni hipokryci), to może idź i do nich dołącz, kozaku?
Nie komentuje zachowania tych dziadkow tylko twoja glupote.
Cytuj:
Poza tym gdzie ja postuluje odebranie im emerytur. Boże, po prostu ubolewam, tyle. To tak, jakbym napisał, że to bezsensu, że ludzie którzy nie pracują od paru ładnych lat dostają zasiłek. Też zaczniesz prawić wywody i rzucać oszczerstwami?
Tak, lubie atakowac idiotyzm, cytuje ciebie "Takim pajacom się nie należy."
Cytuj:
A mówisz o? Bo jeśli o mnie, to inteligencją się nie popisałeś, chyba, że wszystkich obcych ludzi tak oceniasz. To znak, że najlepiej nie zwracać na ciebie uwagi.
Nie musze popisywac sie swoja inteligencja gdyz nie mam na jej punkcie kompleksow w przeciwienstwie do ciebie.