Zobacz pojedynczy post
stary 05-08-2010, 16:18   #18744
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
Domyślny

Hasku ! Ale ty kręcisz ! A twoj drugi owner Hassky ? Komisja by sie przydala ...

Imargam jest w Ekipie Misia a i tak wszyscy wiedza ze moze skakac po kregoslupie wiec to czy jest czy nie jest w gildi niema znaczenia... Hasek moze nie jest takim kozakiem jak ja ale jest zasluzonym wojownikiem w konfliktach na furorze i zawsze bede mial do niego szacunek, pomysl ze dolaczy do Azorka to raczej akt rozpaczy, Hasek ma inteligencje i wie ze nikt go nie zaatakuje bez powodu i trzeba to powiedziec w prost ze Azor niema narazie sily przebicia...

Gdyby Karol zostal liderem Furory to bylyby prawdopodobnie najpiekniejsze dni dla mnie Thora Razara czy tez Karola ile mozna by z ludzi boszkow sciagnac ah...

Opi jest ok chociaz teraz ma takie dziwne akcje ktorych kompletnie nie jestem w stanie zrozumiec ale ja takie mam non stop a on stara sie ograniczac z napadami wykorzystywania wladzy....

Od kiedy zablokowalem tego debila sebe to bardzo tu cicho az mi brakuje jego tekstow ze sie poce i jego pytania co bym zrobil gdyby caly server sie obrocil przeciwko mnie....

Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Veltaxio jest offline   Odpowiedz z Cytatem