Bo Ima stara sie nie denerwowac dlatego tak pisze.
Tylko CIEKAWE CZEMU CIAGLE UCIEKA OD ODP. np. jak pedał Infamia. Jeden pies

Ucieka bo dobrze wie ze by zostal wywalony z servera i by wstyd mu bylo ze tak sie napinal...
Opi jest idiotą i nie bron go bo dobrze wiesz ze sieje PA.
A Azor z nami juz niedlugo bedzie mial sile przebicia wiec kup sobie wentylator bo bedzie gorąco.
"od kiedy zablokowalem tego "DEBILA" sebe..."
Widac ze Twoje posty maja w sobie strach. Starasz sie pokazac ze wogole niczym sie nie przejmujesz, chcesz pokazac ze to wy jestescie spoko, ze sie nie przejmujecie. Ze ja gadam bzdury, klamie itd.
Ty klamiesz gadajac o nas, robiles 100 kont zeby mi pojechac i jeszcze Ci sie to nie udawalo.
Nagle haska zaczales bronic?

Lizesz mu dupe zeby nikt z nim nie doszedl do nas. pozdro

Boisz sie bo widze. Przynajmniej sobie wreszcie powalczymy jak równy z równym.(silowo, nie umyslowo)
Bo umyslowo to cala koalicja jest uposledzona. Zaraz tu wbije Gredert i zacznie bronic Imargama wymyslajac rozne argumenty zeby mi pojechac albo uciszyc mnie. Oj dzieci, dzieci...
"Opi jest ok chociaz teraz ma takie dziwne akcje ktorych kompletnie nie jestem w stanie zrozumiec ale ja takie mam non stop a on stara sie ograniczac z napadami wykorzystywania wladzy...."
Jakby Opi rozdawal hunty w dp we wszystkich miastach, takby nie byl hunted. Nie przestrzegacie wlasnych zasad a to niezwykle smieszne i zalosne

Wkoncu sie wyjebiecie.