Temat: Serwer Celesta thread
Zobacz pojedynczy post
stary 06-08-2010, 02:40   #15520
Miłosz
Exotyczny

Miłosz's Avatar

Data dołączenia: 20 04 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: Exorim
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
Domyślny

No i przyszedł ten moment wbicia 'pełnego' poziomu, to i przy okazji jakaś mała retrospekcja:

Z początku głównym celem stworzenia tej postaci było wykonanie annihilatora.

Jak na te czasy to był dość ważny i przełomowy moment w tej grze.

---
W pierwszych miesiącach gry nie przykładałem wagi do robienia zdjęć. Być może było to wynikiem 'przejedzenia' się zdjęciami z tego właśnie forum. Ludzie wrzucali zdjęcia z huntów i dość większych lvli, więc wydawało się bezsensowne robienie zdjęć na newbie.

---
Lecz większość graczy z większymi poziomami zgodzi się ze mną, że to był błąd, gdyż to właśnie zdjęcia z początków kreowania postaci są najbardziej sentymentalne w późniejszym czasie.

[zdjęcie celowo w złej kolejności]

---
Na pierwszy PACC przyszła pora po wbiciu 80/80 skilli.

Jednak aktywowałem go trochę później.

---
Pierwsze poziomy na PACC, wbijały się dosyć prosto.

Dziwne jest to, że pomimo takich możliwości, teraźniejsi gracze tak narzekają na niedobór expowisk. Kiedyś, mimo mniejszych hitów, nikt nie narzekał na wbijaniu 100 poziomów na takich np. żółwiach.

---
Po dłuższej grze, osiągnąłem w końcu odblokowujący wszystkie możliwości(jak na tamte czasy) setny poziom:

Zdjęcie jak dla mnie okazało się całkowitą klapą, gdyż nie przewidziałem możliwości, że się zjawi taki tłum xd

---
Annihilator został przełożony z przyczyn niedogadania się co do niego ze znajomymi, ale za to osiągnąłem w ten czas inny sukces:

---
Po sparzeniu się wyżej wymienionym advansie na 100 poziom, 150 wyszedł już całkiem profesjonalnie:

---
Cel z dawnych lat został w końcu osiągnięty:

Tutaj może niektórzy także zrozumieją, czemu teraz używam Sov'a, a nie Emerald Sworda.

---
No w i końcu, wbity 2 dni temu(z racji, że jest już po północy) 200 poziom. Także, w dosyć ładnym wydaniu:

Podziękowania tutaj należą się także niegrającemu już od dawna pierwszemu ownerowi Dandroka Shadowa, Cisowi, Norbiemu from Amera, Khazzarowi oraz Rexiowi, mimo że jest widoczny na screenie.

Ostatnio edytowany przez Miłosz - 06-08-2010 o 03:06.
Miłosz jest offline   Odpowiedz z Cytatem