Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2005, 16:40   #141
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

@Rootion
Tak, znam cię w rl, źle jak jeszcze tego nie wiedziałem uważałem cię za beznadziejnego kretyna, który myśli, że Peja czy inny Doniu to jest TO. Że ONI śpiewają o życiu, że to ONI są prawdziwi i to ONI mówią o świecie, noi w końcu, że to ONI niosą przesłanie. Gvwno prawda, oni MÓWIĄ o tym żeby grono małolatów w wieku 12 lat myślało, że to ONI są prawdziwi, i jak to mówiłem "Oni mają z tego kasę(noi sławę), a "wy" tudzież oni macie poczucie, że nie jesteście gorsi od innych kumpli"". Litości, w końcu oni(Peja, Doniu) tylko śpiewają o tym co otacza każdego z nas, każdy przecież wie co go otacza i nie raz się załamywał, nieraz jeszcze będzie, ale czemu mam myśleć, że to oni nas o tym poinformowali? Jeszcze lubił bym hh gdyby słuchali go w większości tacy jak choćby Matek Uciekaido(czyt. Ludzie inteligętni, mądrzy), a nie fala subkultorowych "yoł ziomali, chwdp". To ja myśle o takich jak Peja, a o takich jak Kaliber44, Paktofonika myślę inaczej. Wiem, nie wyszło mi, poplątałem, ale co tam ;P.
Btw. Ja cię lubię, ale podaj mi choćby jeden powód dla, którego nie miałbym uważać, że twój poprzedni post to wyzywanie 12 letniego pseudo sk8a ;P, dodam tylko, że nie można powiedzieć, że poprzedni post był już zupełnie "milej"(jeżeli wiesz o co mi chodzi) napisany.

EDIT:
@Up
Ja mam, że to jest "plastikowy" "metal" jak dla mnie. To oczywiście tlyko moja opinia ;p..

Ostatnio edytowany przez Thero - 02-03-2005 o 19:21.
Thero jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.