Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2010, 23:27   #18812
jerrry
Użytkownik Forum

jerrry's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
jerrry ma numer GG 4122889
Domyślny

Faktycznie, może zbyt pochopnie napisałem poprzedniego posta, czym mogłem kogoś urazić, więc przepraszam. Jeszcze raz:
Jestem przyzwyczajony do sytuacji, w której jeśli jakaś gildia jest huntowana, to daje się jej członkom jakiś czas na opuszczenie gildii. Tutaj nic o tym nie wyczytałem, ba! nawet jest informacja że od razu po tej sytuacji cała gildia hunted forever. Dlatego mnie to dziwi, a zarazem śmieszy. Furora (bądźmy szczerzy) nalezy do serverów typowo farmerskich. Kązdy jest każdego realem, każdy ma protekcje i teoretycznie nie można nikogo zabić, oprócz osób, które czasem przez przypadek a czasem świadomie złapały hunta. Przydupasy z vision, które chcą expić, zrobią wszystko (dosłownie wszystko) żeby móc nabić kilka procent na swoje uber chary. Mimo że większość nie toleruje tego systemu "rządzenia" (bo o władzy tu nie można mówić. 3 czy 4 gildie to śmiech na sali). Zapewne gdyby sperma miała kolor, to vision od lizodupów miałoby w tyłkach Las Vegas. Taka jest prawda. Ten świat mógłby równie dobrze zamienić się na non-pvp. Cieszy mnie to, że chociaż garstka osób ze mną włącznie, stara się coś osiągnąć. Bo - będę szczery - nie wywalimy was z servera. Ale może damy wam do zrozumienia, że nie jesteście tacy zajedwabiści za jakich się uważacie. może i mamy małe levele, ale nie macie pewności, że tym co robimy nie zwrócimy uwagi osób trzecich.

PS. rozmawiałem z kilkoma osobami z Vision, dusków i ekipy misia. popierają to co robimy. Więc jak sami widzicie, ludzie nie pokażą prawdziwego oblicza, bo się boją wykopania. a to robicie doskonale. Ktoś wam nie pasuje - wypad z servera. bo po co ma wam zajmować bot place

pozdrawiam

xelius aka Jery