Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2010, 00:01   #18815
Dedoctor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2004

Domyślny

Jerry:
Oczywiście, gildia dostała hunta praktycznie od razu, z prostego powodu: zaraz po całej akcji w Katowicach, okazało się że nagle wszystkie botchary dzisiaj nie stały, przyjaciele nie logowali, hasła są pozmieniane, a przyjaciele nagle twierdzą że nie są tymi, za których potocznie się ich uważa (przy czym nie oszukujmy się, sprzedawanie postaci BEZ wcześniejszego poinformowania o tym kogoś, już wtedy było zabronione).
Co do popierania Waszych akcji, to szczerze, nie mam nic przeciw nim. Zdajemy sobie sprawe, że realnego zagrożenia dla nas nie stanowicie (tzn. że nie przejmiecie serwera tak, żebysmy nie mieli jak expić) w związku z czym, stanowi to dla części z nas rozrywkę/źródlo darmowego loota i temu pdoobne rzeczy. osobiście uważam, że zbyt dosłownie traktujecie to że ktoś popiera Wasze działania, dostarczacie niegroźnej rozrywki, nawet jeśli kogoś zabijecie, to straci tylko trochę expa, i niecałą dniówkę na bocie (bo nie-boterów, prawie nie zabijacie). Jedyni ludzie którzy na tym traca, to tak naprawde neutralne których bijecie.
Mam nadzieje, że przynajmniej teraz rozumiesz, dlaczego uzasadnionym wydaje mi się (z akcentem na "mi") huntowanie całej gildi praktycznie od razu. Nastrój też podsyca też u mnie, to co Thadeusopodobni robili zaraz po całym zdarzeniu, jawnie nas prowokując, i udając że są królami podziemia, mafii i serc ludzi ulicy.
Pozdrawiam
Anioł

(czy tylko mnie, nie działa tutaj w postach tabulator, tak jakbym sobie tego życzył?)
Dedoctor jest offline   Odpowiedz z Cytatem