Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nemelza3
Ja ostatnio pocinam we Wiedźmina i FIFE2002. Nawet fajne gry, ale denerwuje mnie w Fifie Frankowski w bramce Wisły. ;/
MMORPG Ragnarok (czy jakoś tak) grał który?
|
No gra jest fajna, tylko nie wiem skad oni wzieli tego franka w bramce ;p Oczywisice istnieja pewne bugi np. mozna strzelic z 30m leciutko po ziemi i zalozyc bramkarzowi siate xd Animacja siatki tez jakas dziwna. Ale i tak nic nie przebije Fify 98. To najlepsza fifa w jaka gralem (a mam prawie wszystkie czesci), wlasnie pracuje nad komplikacja najlepszych bramek i zagran, to jest niesmiertelna gra. Co prawda nie jest pozbawiona bledow ale gdy sie opanuje fizyke gry to mozna wymiatac ;p. Osobiscie mam 3 letni staz w tej grze, 15x mś na professional, kilka razy na world class (tam world class to professional, tylko faulują brutalnie), prawie wszystkie ligi po kilka razy, te najlepsze po kilkanascie, przechodzilem tez najgorszymi statystycznie druzynami. Ostatnio wyliczylem sobie wszystkie zdobyte bramki (staralem sie wszystkie zapisywac, a potem na dysk za pomoca frapsa) i naliczylo mi 7500+ bramek 0o. Gralem tez z kolegami za pomoca sieci lokalnej (lan), organizowalismy turnieje w moim domu na 2 klawiaturki usb. Ahhh niezapomniane czasy