Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2010, 06:16   #18823
Cz4rny
Użytkownik Forum

Cz4rny's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2008
Lokacja: Chełm

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gredert
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora
Poziom: 160
Poziom mag.: 74
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eipo Pokaż post
@Anioł Miecza
No dobrze, wszystko ładnie i pięknie tylko że jaką macie teraz przyjemność z tej gry? Każdy puści po x botów na noc żeby tylko mieć jak najwięcej tych cc, przecież macie ich wciąż tak mało...
Mówiłeś że tereny facc są wszystkie free jednakże na dragon lair cały czas ktoś boci(Olaf?). Niemniej jednak na faccu z tego co się orientuje nie można wbić super lvla. Problem furory polega nie tylko na ogromnej liczbie botów, lecz także na tzw expowiskach zajmowanych. Bocicie te chary przez co reszta serwera na paccu niestety nie ma gdzie expic. I nie mów mi ze sa inne miejscowki bo ostatnio infamia próbował wymienić je i bodajże na zao się skończyło. Z tego co wiem na ofie Katrila boci swoje knighty(sory za obudzenie Andrew ;/). Więc obraz jaki próbujesz nam przedstawić to jedno wielkie gówno.
Game_Over ma racje...
wytłumacz mi dlaczego ja nigdy nie mam problemów ze znalezieniem dla siebie jakiegoś expa?
odpowiedź jest prosta, ja nie jestem ograniczony do jednej miejscówki czy 2
zapewne sprawdzisz jakies necro/hero yalahar, zajęte, znaczy, że nie ma gdzie expić, a potem na forach narzekasz, że wszystko zajęte.
Nigdy nie miałem problemu z expem jak już wspominałem, nie ten to inny i sie szuka ;s
Cz4rny jest offline   Odpowiedz z Cytatem