Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2005, 18:07   #33
Rixon
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 11 2004

Domyślny

Wojna juz sie zaczela. Przynajmniej Szwedzi oficjalnie ja wypowiedzieli. Az sam sie zdziwilem ze Polacy tak sie zebrali i cos proboja zrobic..ale z tego co wiem to w nastepnych dniach nie jest nic planowane. Wedlug mnie to zle bo za pare dni duch walki w polakach moze oslabnac, jak juz zdarza pasc z 5 razy Juz od jakiegos czasu nizsze lvle buntowaly sie przeciwko temu wszystkiemu ale decydujacy byl incydent na behemotach. Trzech Polakow high lvl zlootowalo giant sworda, a ze nie chcieli oddac go po dobroci Szwedom to zostali zabici. I to wlasnie przesadzilo o wojnie. Zrobila sie wielka gildia skupiajaca Polakow..no i zobaczymy co bedzie sie dzialo dalej. Narazie to raczej Szwedzi ganiaja Polakow po Thais.. Ja tez zostalem postawiony w niezbyt dobrej sytuacji w tej wojnie.. Moze wielu uzna to za brak wiary w siebie, ale nie wroze Polakom zwyciestwa..ci Szwedzi to jest elita z azury, antici, do tego znaja sie w rl. W porownaniu z niezbyt dobrymi zdolnosciami walki pvp wielu Polakow moze to wygladac niezbyt dobrze. Ale kazdy wie ze w kupie sila, a tutaj znaczaca przewage mamy Wiec mam nadzieje ze wojna jak najszybciej sie zakonczy..
Rixon jest offline   Odpowiedz z Cytatem