Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2
w takim razie prosilbym abys nie wypowiadal sie w taki sposob jak dotychczas - jednym slowem 0 mowienia o NAS, i o respach. nie jestes w naszej ekipie to nie jest dla Ciebie temat. robie to azeby ulatwic ci pozniej dalsze tlumaczenie sie z wyniklych problemow, znajac zycie ktos sie dopierdoli
|
No spoko, ale czy nie mówię prawdy?
Bo nie wiem o co chodzi z
abys nie wypowiadal sie w taki sposob jak dotychczas - jednym slowem 0 mowienia o NAS, i o respach.
¬le napisałem o respach? Przecież to co napisałem to jest to co każdy graj±cy na Furorze, może zauważyć, a pisałem to do ludzi którzy nadal uważaj±, że jest tutaj tylko PA, All respy dla V/D itp. a tak przecież nie jest.
Nie wiem o co chodzi z tym ''dopie*****niem'', bo nie wiem czy to miało by być do mnie czy do expowisk, czy ludzi nie z dusk/vis...
A i jeszcze jedno - skoro gram na tym servie i mogę znaleĽć expowisko i widzę, że sytuacja jest inna niż kiedy¶ to chyba mogę się wypowiedzieć na ten temat.
#edit
Cytuj:
Dzi¶, 6656 kont zostało wykluczonych z gry za używanie nielegalnego oprogramowania do gry w ci±gu ostatnich tygodni. Te konta zostały zidentyfikowane przez nasze automatyczne narzędzie. Z tego powodu, wszelkie odwołania s± bezcelowe.
|
Br? Miałem fuksa czy wywalenie pliku Patch co¶ daje? (na jakim¶ forum przeczytałem, że niby daje o.o)