Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2010, 14:22   #3
Game_Over
Guest

Smutny

@up
Głupia sonda? No, spoko... ale zauważ dlaczego ten server jest taki jaki jest, czy aby tylko dlatego że 90% botuje? niee.... dużą rolę odgrywa też to, że ''Żydami'' i największymi przeciwnikami Dusk/Vis ludzie (nawet mający VT ''ekipy'' ) uważają Adi Shalexa, Azora, Kussanta itd... a o Spoxtserze, Vicku Minosie, Van Rebelionie mało kto słyszał, nie wspominając o Harceshu, Nackersie a tym bardziej o Conradzie Ma'Fer, Rahimie czy Zazuhe...

Dla wielu założycielem Sunblade będzie James Caros - a to ogromny błąd... tak samo jak to, że Wojna między Dusk a Vis zaczęła się od wywalenia Imy z Dusk... a o podłożu Aberatio vs Vision to już nikt nawet nie słyszał... aww... wydaje mi się, że ty też o tych ludziach nie słyszałeś... a ja mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że bywałem na akcjach (ank, of, thais-veno...) a mniejsza...

Dlatego rozumiem, że możesz nie znać 50% postaci z ankiety, ale to nie nadaje ci prawa oceniania tematu jako głupi...

@co do ankiet... będą kolejne nie bój się... ale jak nie wiesz czy było Red Rosse, kim był Roger Sunrise, albo ocb. z hackiem Caltusa/Magramiego/Tryka - to każda kolejna sonda (nawiązująca do historii) będzie dla ciebie głupia gdyż jej nie zrozumiesz.

Ostatnio edytowany przez Game_Over - 12-08-2010 o 14:27. Powód: litEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRÓwki
  Odpowiedz z Cytatem