Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2010, 19:35   #18861
Mateuz
Użytkownik Forum

Mateuz's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2010

Imię: Furor seba
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cz4rny Pokaż post
jedyna walka, jaką prowadziłeś, to była tu na forum..
ja tam swoim ed sie w was wbijałem, wiedząc o tym, że najprawdopodobniej padne. Lecz gdy biegałem Gredertem starałem sie robić to tak, aby nie paść i sie udawało pomimo waszych prób zabicia mnie.
ostatnio palkiem na hotelu nawet skulla zrobiłem bo mi sie nudziło, a i tak mnie nie zabiliście ; o
a co do zabawy, ty sie nie bawileś, jak już raz na rok wybiegłeś z dp by walnąć sd i uciekać, jarałeś sie tym jak małe dziecko, dodatkowo mówiąc do Imargama, że to jego wina, myśląc, że walczysz o lepszą furore, a gdy padałeś, płakałeś również jak małe dziecko

tak btw, czekam razem z Aniołem na odpowiedź do tego co napisał

Game_Over - Lvl nie świadczy o niczym, każdy może odpalić elfa, czy nawet wyexpić chara, a ogarniać pvp nie musi

Furor, łap
http://demotywatory.pl/1980171/Mniej-wiecej-tak-wyglada
Dobra uciekales, zgadzam sie.

"Gdy padales to plakales rowniez jak male dziecko"
LOL?!
Widziales zebym ku**owal pod dp, czy cos w tym stylu? Nie przypominam sobie
Skad to wytrzasnales?? jak padalem to sie suple kupowalo i lecialo dalej.
Nie jestem jak Rixari co pod dp w thais 2h po deadzie lamentowal..."K**WAAAA ZYDY J**ANE"...
Jestem kozak przez internet? pokaze Ci cos :

30 grudzien 2009- Saugoretus, ja, bilet, panoramix i reszta stworzylismy ekipe pk. Nabilismy 220~ fragów. Czyli to jest napinka przez internet?
Ja wielokrotnie powtarzam, ze mam to gdzies czy ludzie ktorzy od nas padli odrobili/odrobia lvle. I wy i my mamy z tego rozrywke, my-filmy i looty dodatkowo.

Czy te fragi to wina imargama? Po czesci, bo dostalem od niego hunta a kazdy z naszego teamu jest czescia tego teamu Bilet dostal hunta, napisal do kumpli. Ja dostalem hunta, panoramix i reszta napisali do tych ktorych znali i tak powstalismy. I to nie tylko wina Imargama(jedynie w moim przypadku) chyba ze ktos od nas rowniez byl przez niego huncony...
Nie da sie expic? To poexpimy na ludziach. Tak brzmialo haslo
Gdybysmy nie byli wtedy zhunceni tych fragow by nie bylo bo nie bylo by tej ekipy.
Na poczatku, prawda, jaralem sie pierwszymi fragami (jednym z pierwszych fragow byl Warrior Antos 236 ek) bo to byla fajna zabawa.

I jeszcze raz napisze, nie wazne czy odrobi lvl, nie wazne czy placze czy nie, wazne ze jest Frag i fun z jego nabicia.
To tak jakby zbierac pokemony za dawnych czasow.
Dzisiaj mam pikachu, jutro bellsprouta a po jutrze moge miec nawet Asha...
I ot cala odpowiedz dotyczaca naszej ekipy.

A co do ostatniego postu Imargama? Imcio, podobaja Ci sie nasze ladniutkie fragi?(ironia w ch**j)
Antosik, Since Knigcik, Twister Corcik... to jest piekne Imciu i nie spinaj sie ZNOWU!
Imcio, jak ja mowie tak jest. Wiec nie musisz mnie nazywac debilem, bo jakos w ostatnich postach prowadzilismy wszyscy konwersacje, ale jak ZWYKLE MUSIALES SIE WJEBAC i zwyzywac, napisz z Psyducka jeszcze to juz bedzie elo elo hehe Twoje posty poprostu bede ignorowal jak chcesz komus ublizac. Nadal cos Cie boli? to, ze wkleilem fragi? czy cos w tym stylu? co imcio, za duzo ich? za duze lvle popadaly? ze sie echem po servach to odbilo?
Chyba chce pokazac jaki to on "wielkim" wladca Furory nie jest. Gównem jestes i tyle, nawet wojny z Duskiness nie potrafiliscie wygrac, dla serva nie zrobiles nic, legenda nie jestes, z serva juz poleciales raz, np. nigdy nie zdobedziesz takiego szacunku jaki ma Pasterz, czy Spoxster. Oni kreowali swoje wizerunki od poczatków i to oni tworzyli prawdziwa historie i legendarne akcje.
I nie pisz "a Ty co sebus, co zrobiles dla Furory? Odpowiem : nic szczegolnego.
Powinienes sie opamietac w tym co robisz. Dla mnie jestes zwyklym 300+ ekiem...tylko za bardzo sie kreujacym na "boga" czy inteligentego forumowicza. Nie udawaj greka. Tyle.
Zobaczymy czy Imargam rzeczywiscie ma inteligencje i wkoncu sie zamknie... bo widac kto wywoluje znowu klotnie.
Jestes taki sam jak Szyychu, ktory po wywaleniu z ekipy, zostal rowniez wywalony na Hibernie za swoje zachowanie.
Gdyby byla lista ludzi majacych wyleciec, bez watpienia bys sie na niej znalazl. Szyychu tez chcial byc naszym bogiem. I polecial za to...
"Prawdziwy przywodca nie powinien byc przywodca to zolnierze i wspolne decyzje dowodza oddzialem"

-Furor seba.(tak dla jaj wymyslilem), lecz to calkowita prawda...
Podziemnie puszczam miasto w syf !!

Ostatnio edytowany przez Mateuz - 12-08-2010 o 20:10.
Mateuz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.