Cytuj:
Kolejnym epizodem życia Furory jest atak Imargama na Spoxstera, czym doprowadził do wyrzucenia swojej własnej osoby z Duskiness i shuntowania.
|
Akcja miała miejsce na smokach Edron, expiłem gdy wpadł Spoxster i stwierdził że smoki Venore są Taifuna a smoki Edron należą do niego, po krótkiej wymianie zdań Spoxster użył niecenzuralnych słów w kierunku mojej matki. W trakcie zabijania Spoxstera wpadł Taifun i Magrami na smoki edron i stwierdzili że powinniśmy to rozwiązać pokojowo, jednak ja bez paymentu nie odpuściłbym tej zniewagi. Taifun stwierdził ze albo odpuszczę albo niema tu dla mnie miejsca. Zdecydowałem się odejść, zostałem przyjęty do gildii Sunblade, w momencie gdy doszedłem do tej gildii Taifun napisał do Caltusa że wzięcie Imargama do Sunblade może spowodować wojnę a tego chyba nie chcemy "

", nie chcąc żeby Sunblade miało problemy odeszłem i zostałem shuntowany. Ten dzień miał znaczący wpływ na póżniejsze losy serwera...
Cytuj:
Tak też dołączył do grona wcześniej wspomnianych wyrzutków serwera. Próbował coś osiągnąć z Draverikiem i Katrilą przeciwko Duskiness, jednakże celu swojego nie osiągnęli i poniechali dalszych działań.
|
Powstała grupa która miała na celu gnębić gildie Duskiness, Taifuna oraz Spoxstera, jednak tak jak jest napisane zbyt wiele nie osiągneliśmy, między innymi atak na Taifuna zakończył się klapą a my zmuszeni byliśmy wylogować się... minęły 3 miesiące aż do pewnego dnia gdy Spoxster miał dość bycia drugą siłą servera, miał dość expienia na smokach Edron, chciał smoki Venore dla siebie. Wojna wisiała w powietrzu a każda pomoc była na wagę złota.. jak to mówi przysłowie jak trwoga to do Boga... o pomoc do Imargama napisał i Taifun i Spoxster... Spoxster chciał pogodzić się z Imargamem, mówił że to Taifun zdecydował się usunąć go z servera... Taifun natomiast twierdził że to Spoxster jest winien banicji Imargama, Taifun doskonałe wiedział co poruszy starą ranę... Taifun przeprosił Imargama za to że go wyrzucił na rzecz nowego brata "Spoxstera", Imargam wiedział że teraz zemsta się dopełni...
Imargam i Katrila dołączyli do Duskiness...
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.