Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rootion
KTOŚ COŚ JESZCZE O MNIE POWIE ???
Znalazło się grono intelektualistów.Prosze bardzo ktos tam podał teksty HH teraz prosimy o przedstawienie tekstów żelaza prosimy.Jak powiedzieliście że was wyzywam , spoko , już nie będe.Powiedźieliście iż robię błędy : proszę bardzo nie będe.Ktoś powiedźiał że nie umiem dyskutować.Kto z was oprucz Thero mnie zna ?? Kto ?? Wy nawet nie wiecie jak mam na imię , a mówicie że nie umiem dyskutować.Błąd !! Nie lubie poprostu , gdy ktoś osądza Hip-Hop , jak słuchał pierwszego "hitu" 18 L , i mówi sobie : Ale hh to jest beznadzieja.Nie !! 18 l to jest pop - nie hh ! Tacy artyści jak : doniu , ascetoholix,dka,łona , i inni ; to jest hip-hop.Co do tego postu że mam słuchać peji.Nie , ja nie mówie że ja go słucham , tylko mowie że jeden z jego utworów jest o prawdziwym życiu.A o czym jest blacha ?? tzn metal ??
O czym kto mi powie ?? Nie obrażajcie się , ale mało razy mozna zauważyć gościa który idzie na czarno ubrany , z taką obrożą na szyji , i sie cieszy.Wnioskując z tego , każdy kto gra w tibie słucha metalu ?? Gratz wyboru.HH uczy o życiu , uczy i prawi o tym co się dźieje na świecie.Jak mnie przekonacie do żelazka to może i sie przeżuce.
|
Ja powiem coś jeszcze, albo raczej to samo: nie umiesz dyskutować, to weź zabawki i idź do dom.
Ponawiam prośbę o sumienne uczęszczanie na lekcje języka polskiego. Zasugeruję również czytanie książek.
Obrażasz muzykę metalową. Już samo to dyskwalifikuje cię jako dyskutanta. I wcale nie muszę cię znac, wystarczy, że widzę jak piszesz.
Mówisz, że nie lubisz jak ktoś osądza hip-hop, a sam osądzasz metal chociaż nie masz o nim zielonego pojęcia - jakieś obroże, czarne ubrania... hahahaha... hh uczy o życiu?! muahahahahaha... Powiedz mi, czego się nauczyłeś?