Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dedoctor
Mateuz :
Skończ. Prosze Cie, najpierw chwalisz się że macie fajne 200 fragów, poptem mówisz że są bez znaczenia, a następnie twierdzisz że całe vision jest celem, przy czym kilka postów wcześniej twierdziłeś że gredert nie został zaatakowany bo to zły target.
Poza tym, doczekam się odpowiedzi na moje pytania, czy chowasz głowę w piasek i tyle?
Pytałem też różnych graczy, z czym im się kojarzy furora, najczęstszymi odpowiedziami było "never heard of it", "Taifun homeworld", "Katrila BC" i "br?"
|
zastanawia mnie tylko, czy pytałeś 8lvl z pod Carlinu o to, z czym kojarzy im się furora. Bo wg mnie furora jest traktowany jako świat "rl" na którym praktycznie nikt inny nie ma wstępu na "rare" expy. No i oczywiście świat botów, ale tego chyba nie muszę, wyjaśniać, prawda? Co do grederta, ja zrozumiałem to tak, że w całym tym zgromadzeniu jakie tam było, gredert to była ostatnia osoba, którą ktokolwiek by chciał zabić. powiem tak (z własnego doświadczenia). Jak ktoś fajteruje na forum, i robi z siebie nie_wiadomo_kogo, to takich osób nie chce się ubijać, bo potem puści na forum spam "miałem laga/kicka/kot wszedł mi na klawiaturę". Po prostu robi się przykro. Tak cię gredert traktuje, mimo iż Cie nie znam. Wnioskuje to po prostu po poziomie, w jakim prowadzisz rozmowy.
Co do fragów - są bez znaczenia, bo w praktyce nie straciliście nic. ale w teorii pokazuje to, że nawet 50+ chary potrafią was wyjebać, i nie jesteście "bogami" pvp.
w ogóle nie rozumiem czemu jest fajt na forum ;/