Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2010, 17:05   #18892
Mateuz
Użytkownik Forum

Mateuz's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2010

Imię: Furor seba
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dedoctor Pokaż post
Jak mam expic 10h dziennie na najbardziej wysmiewanym serverze w Tibii, - nie udowodnione
Gdybysmy nie byli wtedy zhunceni tych fragow by nie bylo bo nie bylo by tej ekipy. - brednia, częśc osób poszła bo lubiła się bić, a część zwyczajnie miała tak dobry reason do hunta, że mają to gdzieś.
Gdyby byla lista ludzi majacych wyleciec, bez watpienia bys sie na niej znalazl. - mope, nie znalazłbym się
Zapytaj sie zwyklego gracza z kazdego servera praktycznie. Powie Ci ze Furora to ots, zbiorowisko botow i zajetych miejscowek i to wie kazdy. Nie chcecie sie stad ruszyc, walczyc i to takze jest smieszne. - proven false
~Game, tu masz przyklad czystego PA z Furory - the fuck ?
a to tylko ostatnie 4 strony
1- powiedzialem to ironicznie, bo tu coraz mnie osob chce grac, jak maja expic 10h dziennie i dostac hunta czy paya na 200+ lvlu to widzisz ze nie oplaca sie tu grac tymbardziej ze przy takiej liczbie 200+ expy sa zajmowane w wielu miejscowkach..
2-Polowa osob z naszej ekipy to ludzie z huntami, gdyby nie dostali hunta, expiliby nadal tu i nie chcieliby walczyc. Nie mielibysmy tylu osob wtedy.
3-Gdyby cala Furora miala wybierac to polecialyby najwieksze kozaki a Ty juz dobrze wiesz kto nimi jest tylko 3masz z nimi dlatego robisz to samo co oni.
4-fan dzidzi grozil game cos tam cos tam "wkoncu ktos cie dopierdoli" zobaczysz itd. bo game pisal posty na forum i sie nie napinal. Komus nie spodobalo sie to ze pisze. I to jest pa.

Stwierdzilem jeszcze, ze napisze jednego obszernego posta ktory wszystko wyjasnia:

Rok 2009:
Dostalem hunta, byly proby jego uniewaznienia, lecz nieskuteczne. Postanowilem dolaczyc do jakiegos pk teamu dla zabawy albo stworzyc ekipe od nowa.
30 Grudzien-Zalozenie ekipy, i zebranie osob gotowych do walki. Moim celem bylo wtedy ubicie moze 20 osob albo jakis 80-100+ lvli max. Chcialem poprostu pokazac ze jak oni dali mi hunta, to ich ukaram i zabije im pare osob.
Team sie rozrosl, zaczelismy nabijac fragi, padaly coraz wieksze lvle, nie sadzilem ze bedziemy miec takie zgranie.
Byly spinki na forach, ludziom nie podobalo sie to ze pkujemy(w szegolnosci koalicji). Lecz dzialalismy dalej, udalo nam sie przeprowadzic nawet (nieudany) masslog na Zwidka ktory posiadal wtedy cos kolo 320+ lvla. Lecz bot+sio uratowaly mu dupe.
Swoja dzialalnosc rozszerzalismy przyjmujac w szeregi coraz to nowych wojownikow. Powstawaly filmiki, mielismy niezla zabawe.
Wiekszosc z nas oczywiscie ma i miala wyjebane w opinie innych o naszym teamie. Ludzie padali byly looty,zabawa,fragi i filmy i kumple. I to nam wystarcza.
Na to forum przyszedlem aby rozszerzyc nasza dzialalnosc, byc moze zinvitowac tez nowe osoby. Robilismy prawie tyle samo fragow co podczas normalnej wojny.
Wiele osob z teamu przenioslo sie, odeszlo, badz zostalo wyrzuconych. Ale istniejemy nadal i jestesmy gotowi na kazda okazje.
Mam wyjebane w opinie innych co do mojej osoby, poniewaz tu mam Furor sebe, ktorym moge robic wszystko, moge nawet kozaczyc, ale taki nie jestem nawet na 50+ drutku. Smieszy mnie to ze niektorzy az tak darza mnie nienawiscia czy wysmiewaja sie. Moze chca sie pocieszyc w ten sposob.
Wiele osob mi tutaj pisze "jestes gownem, nawet Cie nie znam, nie zrobiles nic, nie umiecie pkowac" -tak pisza osoby w wiekszosci bedace w koalicji, ktore proboja nam morale zmiejszyc, wiec te pisanie jest niepotrzebne, bo ja znam prawdziwa opinie Vision i ludzi z Vision na nasz temat a wiele osob ma do nas szacunek za te fragi, i za to ze nie balismy sie odpalac pz czy atakowac wysokopoziomowcow. Powiedzieli ze niektorzy tak pisza, bo albo sa wsciekli, albo bezradni, albo chca nam poublizac poprostu.
Na Furorze nic nie znaczymy bo nie stanowimy zagrozenia dla systemu. Tak to prawda. Coraz wiecej osob ma zamiary przeniesienia sie tu i zaczecia nowej wojny.
Kozaki, PA itd. bedzie tu pewnie zawsze w nadmiarze, slowami nie da sie zalatwic tego problemu, ludzie musza poczuc to na wlasnej skorze, kto padl, ten wie ze nie wolno nas lekcewazyc, nawet jako zwyklego PK teamu i zmienil o nas zdanie.

Sierpien 2010- osiagniecie przez nas 200 fragow jest niewatpliwie sukcesem, filmiki na youtube sa upamietnieniem tych ktorzy nam pomagali, pomagaja i pomagac beda.
Napinka na forum? byc moze cele informacyjne? lub pochwalenie sie osiagnieciami czy fragami nie powinny nikogo oburzac. Zreszta to tylko zwykla gra. Kazdy ma charakter jaki ma i nie da sie tego zmienic, niektorzy z koalicji pisali nawet ze jest fajnie ze jestesmy. To powinna byc zabawa pokazanie tego co sie potrafi i niech tak zostanie.
Podziemnie puszczam miasto w syf !!
Mateuz jest offline   Odpowiedz z Cytatem