Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2010, 17:17   #18893
Dedoctor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2004

Domyślny

Ad Ad 1: Odnosiłem się do tego "najbardziej wyśmiewanego". Nie chciałem po prostu żeby zdanie było wyjete z kontekstu, a przez to trudne do znalezienia.
jeśli odebrałeś to inaczej, kajam się, ale zapewniam że to był jedyny powód.

Ad Ad 2 : A połowa z nich to ludzie, którzy ekspili by, by wojować później. Bez przesady, pk team i tak by powstał i tak by powstał, a że byłby jeszcze mniej groźny niż teraz, to kwestia dyskusyjna. ktoś odszedłby gdyby zostało to twoje 50%, i też pewnie część z nich dołączyłaby do Pk teamu. Fakt że nie byłoby dosłownie "tej" ekipy, ale co za różnica, jakbyście się nazwali, i kogo mieli w szeregowych membersach.

Ad Ad 3: Jeden dowód, jakiegokolwiek abusingu z mojej strony. Tylko jeden, a przyznam Ci racje. (Nie, abusing na ludziach z gildii dla żartu przed depo, żeby wyłudzić jedzenie, nie liczy się)

Ad Ad 4: Nieprawda, zwrócił tylko uwagę, że jako osoba która nie ma pojęcia o tym co dzieje się na vt, nie powinien mówić o nas. Miał racje, to generalnie głupie i irytujące, i wcale się nie dziwie, gdyby ktoś się przyczepił. Poza tym, mimo tonu w jakim została napisana, rada była dość cenna acz powszechna "nie mów o czymś, o czym nie masz pojęcia, bo będą kłopoty".
Dedoctor jest offline   Odpowiedz z Cytatem