Furor001 i Mateuz to sa moje konta.
A Ty imargam dostaniesz wjeb, wybiore sie do Gdanska bo jestes dzieciakiem ktory leczy kompleksy w Tibii i wszczyna awantury na forum jak teraz, rozmawialem z paroma osobami z Vision to powiedzieli ze jestes niedorozwiniety i pojebany..Nevon Adius tez ma takie samo zdanie o Tobie, nie bede wymienial reszty. Doszedles do wladzy i za to co piszesz na mnie w swoich ostatnich postach doslownie przyjade i dostaniesz wjeb bo mnie pod*****les.
Pokaz swoje plecy kozaku, pokaz co potrafisz, zorganizujemy meeting i sie na solo wyjdziemy, zobaczymy czy jestes taki napinacz jak w Tibii i czy mozesz wszystko.
I kurwa dla Ciebie specjalnie tam podjedziemy, wymieszam Tibie z rl wbrew temu co mowilem.
Myslisz ze jak pojedziesz kogos na forum to jest honorowe? Nie. Jestes ****em zwyklym, nikt Cie nie zna, dla Furory nic nie zrobiles A SIE NAPINASZ JAKBYS NIE WIADOMO KIM BYL. Te zdania wzoruje na rozmowach z ludzmi z Vision ktorych znam.
Chcesz mnie ponizyc bez powodu? Powiedz mi to w ryj, albo powiedz mi to slownie, daj nr tele porozmawiamy w cztery uszy.
Jakbys mial stanac naprzeciw mnie i powiedziec to samo co w postach, watpie zebys to zrobil.
Inaczej pisze sie w internecie a inaczej rozmawia w rl i tak juz jest od dawna
http://www.youtube.com/watch?v=nDVdX...eature=related
ARKA GDYNIA ARKA GDYNIA ARKA GDYNIA ARKA GDYNIA.
Juz pokazalem ze jestem lepszy od ciebie, rozpierdolilismy wam 200 osob. Nie podoba sie? to wy*******aj.
Juz raz Twoj gdansk rozjebalismy, moze wkoncu zrobicie jakis meeting? z checia wpadne. Chyba ze przyjedziesz do mnie. Z checia poczekam czy wielki Imargam jest do tego zdolny.
Tacy ludzie jak Ty powinni dostawac ojcowskie codziennie po glowie.
Teraz reszta ludzi z tego forum moze pochwalic Imargama za to ze znowu zaczyna, byl spokoj i jebany post znowu na moj temat.
Dzieciaku, lecz sie....
Jak dla mnie to ja na Furorze jestem nad Toba, dopialem swego, 50+ druid? moze duzo.
Jedyne co mnie w Tobie smieszy to to ze piszesz te posty, itd. bo jestes w*****ony na mnie.
Ludzie z ktorymi rozmawialem potwierdzili to jak sie w*****ales jak ktos padl albo pisales mu jak padl itd.
A to ze chcesz mi pojechac na forum oznacza tylko to jakim jestes malym czlowieczkiem, chcesz w ten sposob odzyskac honor? jaki honor? hehe.
Wiec Imciu ja wiem co ludzie o Tobie sadza, wiem ze sie w*****ales na mnie. Uspokoj sie juz nie musisz tego wiecej robic, skonczylem z Toba. Dales mi hunta? spoko to ja Ci ludzi bede u*******al... jak sie w*****asz z tego powodu to policz do 10... wez melise zaparz, nie wiem. Ale wszyscy widza ze to Ty zaczynasz awantury.