Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2010, 20:12   #18904
Dedoctor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateuz Pokaż post
Furor001 i Mateuz to sa moje konta.

A Ty imargam dostaniesz wjeb, wybiore sie do Gdanska bo jestes dzieciakiem ktory leczy kompleksy w Tibii i wszczyna awantury na forum jak teraz, rozmawialem z paroma osobami z Vision to powiedzieli ze jestes niedorozwiniety i pojebany..Nevon Adius tez ma takie samo zdanie o Tobie, nie bede wymienial reszty. Doszedles do wladzy i za to co piszesz na mnie w swoich ostatnich postach doslownie przyjade i dostaniesz wjeb bo mnie pod*****les.
Pokaz swoje plecy kozaku, pokaz co potrafisz, zorganizujemy meeting i sie na solo wyjdziemy, zobaczymy czy jestes taki napinacz jak w Tibii i czy mozesz wszystko.
I kurwa dla Ciebie specjalnie tam podjedziemy, wymieszam Tibie z rl wbrew temu co mowilem.
Myslisz ze jak pojedziesz kogos na forum to jest honorowe? Nie. Jestes ****em zwyklym, nikt Cie nie zna, dla Furory nic nie zrobiles A SIE NAPINASZ JAKBYS NIE WIADOMO KIM BYL. Te zdania wzoruje na rozmowach z ludzmi z Vision ktorych znam.

http://www.youtube.com/watch?v=nDVdX...eature=related

ARKA GDYNIA ARKA GDYNIA ARKA GDYNIA ARKA GDYNIA.

Juz pokazalem ze jestem lepszy od ciebie, rozpierdolilismy wam 200 osob. Nie podoba sie? to wy*******aj.

Juz raz Twoj gdansk rozjebalismy, moze wkoncu zrobicie jakis meeting? z checia wpadne. Chyba ze przyjedziesz do mnie. Z checia poczekam czy wielki Imargam jest do tego zdolny.
Tacy ludzie jak Ty powinni dostawac ojcowskie codziennie po glowie.

Teraz reszta ludzi z tego forum moze pochwalic Imargama za to ze znowu zaczyna, byl spokoj i jebany post znowu na moj temat.
Dzieciaku, lecz sie....
Innymi słowy, pozwól że podsumuję cała sytuację: Ty człowiek honoru, nie potrafisz prowadzić dyskusji, tematy na temat PA imargama są ok, ale na temat tego jak kłamiesz są złe? Poza tym, jesteś na tyle żałosny, że przejmujesz się kimś czyje znaczenie porównałeś do eksrementów? Nie mówiąc już nawet o tym, że to były same cytaty, wszak wszyscy je widzimy.
Niezły poziom reprezentujesz, cos w rodzaju nazisty. z Chęcią zobacze, czy wielki wódz przyzna się, w ile osób planujesz tam ew jechać, skoro ma być Was więcej niż jeden...ja proponuje 4, to będzie ratio które zdaje się, da Wam wystarczający komfort
Dedoctor jest offline   Odpowiedz z Cytatem