Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2010, 20:56   #18909
psyduck
Użytkownik Forum

psyduck's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2008
Lokacja: Alabastia

Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Wodny Swiat
Świat: Furora
Poziom: 200
Skille: 100
Poziom mag.: 9
Domyślny

Pamietaj seba ze to forum jest specyficzne, aby zyskac szacunek i uznanie nie wystarczy wklepywac te wasze fragi, to ze bedziesz mnie obrzucal blotem tez ci nic nieda... poprostu jak sam stwierdziles gram dluzej i mam wieksze doswiadczenie, musisz zmienic styl prezentowanych wypowiedzi, to ze bedziesz non stop pisal ze sie poce, ze przegralem nie argumentujac tego niczym NIC ci nieda... ja tez moge ci powiedziec co mowia o tobie ludzie z twojego venta, zacytowalem Nathana, ty jednak powiedziales ze to fejk...czlowieku przyjmij prawde na klate i zastanow sie co ty robisz!

Ja jestem kozakiem od poczatku, mialem za to hunty, wiele osob mnie nienawidzi do dzis, ale nikt mi nie powie ze bylem kiedys dwulicowy czy nie lojalny, na swoja marke pracowalem dosc dlugo i mozesz mi wierzyc ze ludzie nie wachaja mi sie zaufac gdy pisze o pewnych sprawach, czy ty mozesz powiedziec to samo ? Prosilem o troche merytoryki a dostalem grozbe noza w plecach i wiadro pomyj... naprawde albo sie ogarniesz albo bedzie czas zablokowac cie na ip na tym forum :/
psyduck jest offline   Odpowiedz z Cytatem